Moskova'da Bodrum tanıtma ofisi açıldı

Moskova'da Bodrum tanıtma ofisi açıldı
Bodrum’u Rusya’ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova’da 'Bodrum Tanıtım Ofisi' açıldı.

Moskova'da Bodrum tanıtma ofisi açıldı
Moskova'da Bodrum tanıtma ofisi açıldı
Moskova'da Bodrum tanıtma ofisi açıldı
Moskova'da Bodrum tanıtma ofisi açıldı
Moskova'da Bodrum tanıtma ofisi açıldı
Moskova'da Bodrum tanıtma ofisi açıldı

Bodrum Tanıtma Vakfının (BOTAV) desteğiyle Bodrumcomru internet portalı ve Kaplan Danışmanlık tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da Bodrum Tanıtım Ofisi’nin açılışı yapıldı. Spektr İş Merkezi’nde bulunan ofisin açılışı öncesi tören düzenlendi.

Törene; Kaplan Danışmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış  ve Pazarlama Müdürü  Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık şirketinin sahibi Engin Kaplan, BOTAV Genel Sekreteri  Cemil Bayraktar, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal başta olmak üzere Bodrum'dan ve Moskova'dan turizmciler katıldı. 

Kaplan Danısmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış  ve Pazarlama Müdürü  Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık’ın sahibi Engin Kaplan ve BOTAV Genel Sekreteri  Cemil Bayraktar, yaptıkları açılış konuşmalarında; projenin hazırlanış sürecinden bahsettiler. 

Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik, Muğla'nın ve Bodrum'un daha fazla Rus turist ağırlamak istediğini ifade ederek; “Moskova'da açılan bu ofis, Bodrum özelinde ve Muğla genelinde daha fazla Rus turistin bölgemize gelmesini sağlayacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ise yaptığı konuşmada; “Biz yıllarca Bodrum'u ‘Bodrum sizi çağırıyor’ diye tanıttık. Ege medeniyetlerinin birçoğunun ev sahibi olmuş olan ‘Bodrum’ bir dünya markasıdır. İnşallah başarılı olursunuz. Bu inisiyatiften hem Türkler hem de Ruslar yararlanırlar ve fayda görürler. Son olarak; burada bulunan Rus dostlarımıza şunu söylemek istiyorum; Bodrum sizi çağırıyor.” dedi.

Konuşmaların ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal ve beraberindekiler ofisin açılış kurdelesini kesti.

Bodrum Tanıtma Vakfı Moskova Ofisi’nin turizmcilere ve Bodrumlulara hayırlı olmasını dileyen Bodrum Belediye Başkanı ve BOTAV Başkanı Mehmet Kocadon ise; “Bodrum turizmine katkı sağlayacak her çalışmaya elimizden geldiğince destek oluyoruz.  Rusya’ya ve Rusça konuşan ülkelere baktığımızda; çok büyük bir coğrafya olduğunu görüyoruz. Bu coğrafya bu kadar büyük olmasına rağmen, Bodrumumuza gelen misafirlerimize baktığımızda ise 75- 80 bin arasında değişiyor. Bu bizim Rusya ve Rusça konuşan ülkelerdeki ilk büyük adımımız olacak Bodrum olarak. Bu ofisin açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.


Bu Haber 21.03.2015 - 12:58:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • mahmut Gunaydin 21.03.2015 - 10:19

    Hayırlısı olsun fakat biraz geç kalındı gibi.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.