Mısır'ın önde gelen otellerinden birine Türk genel müdür

Mısır'ın önde gelen otellerinden birine Türk genel müdür
Mısır'ın turizm bölgesi Hurghada'nın önde gelen otellerinden Dessole Pyramisa Sahl Hasheesh Beach Resort'ün genel müdürlüğüne Erdal Çelik getirildi.


TurizmGüncel

Daha önce 2 yıl ABD'de, 2 yıl da Kazakistan'da otel yöneticiliği yapan Erdal Çelik, son 5 yıldır da Kemer'in Kiriş bölgesinde bulunan PGS Hotel World Palace'da görev yapıyordu. Çelik, 5 yıl görev yaptığı Justiniano otellerindeki başarılı çalışmaları ile de tanınıyor.

 Erdal Çelik'in genel müdürlüğünü üstlendiği Dessole Pyramisa Sahl Hasheesh Beach Resort, Hurghada'nın önde gelen otellerinden biri olarak biliniyor. 120 bin metrekare üzerine kurulu tesiste, 980 oda yer alıyor.

Konuyla ilgili olarak Çelik, "Türk turizminin seçkin otellerinde edindiğim tecrübe ve deneyimlerimi, bir süre Mısır turizmi için degerlendiriyor olacağım. Hepimiz için her şeyin en güzeli olsun. Turkiye'deki meslektaşlarıma ve çok kıymetli turizm persofesyonellerimize de yeni sezonda başarılar diliyorum." dedi.

Evli ve iki çocuk babası olan Erdal Çelik, İngilizce, Almanca ve Rusça dillerini biliyor.

TurizmGüncel olarak Erdal Çelik'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.





Bu Haber 25.04.2015 - 12:08:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Iskener Gedelec 17.05.2015 - 11:14

    Arkadasa tebrikler, ancak Misir da suan calisan yaklasik 10 tane Turk Genel Mudur var. Bircoguda , 5 yildizli buyuk zincirlerde . Onlarla niye haber yapmiyorsunuz? Misir sadece Pegas degildir, arkadaslar.

  • hotelier 25.04.2015 - 09:16

    Desolle markası Pegas tur operatörüne bağlı olan Mısır daki otel markasıdır.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.