Mısır vize fiyatlarını artırdı, ATOR açıklama yaptı: Daha açılmadı bile...

Mısır vize fiyatlarını artırdı, ATOR açıklama yaptı: Daha açılmadı bile...
Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, Mısır’ın vize fiyatlarını yükseltmesinin Rusları korkutması için henüz erken olduğunu, Mısır ile Rusya arasındaki uçuşların ne zaman başlayacağının henüz belli olmadığını ifade etti.


Gazetem.ru'da yer alan habere göre, Lomidze Tass haber ajansına yaptığı açıklamada, “Rusya için bu haber güncel değil, çünkü Mısır henüz turizm istikameti olarak açılmadı. Vize fiyatlarının artırılması ülkenin krizden çıkması ve elindeki turizm hacminden para kazanmaya çalışmasıyla ilgili. Fakat bizim korkmamız için henüz erken. İki ülke arasında hava ulaşımının ne zaman açılacağı belli değil” dedi.

Daha önce yapılan açıklamada, Mısır’ın 1 Mart’tan itibaren vize fiyatlarını 2,5 kat artıracağı açıklanmıştı. Kararla birlikte, tek çıkışlı vize fiyatı 25 dolardan 60 dolara, çok çıkışlı vize fiyatı 70 dolara yükseltilecek.

Mısır hükümeti vize fiyatlarını en son 2014 yılında 15 dolardan 25 dolara yükseltmiş, bu girişim turizm sektöründe ciddi tepki toplamıştı.


Bu Haber 25.02.2017 - 11:00:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.