Mete Vardar’dan Mehmet Ersoy açıklaması

Mete Vardar’dan Mehmet Ersoy açıklaması
Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Mehmet Ersoy’un Kültür ve Turizm Bakanı olarak atanmasına ilişkin bir açıklama yaptı. 8 milyon olan iç turizm hacminin 20 milyona taşınmasını temenni eden Vardar, ‘’doğru kararların hızla uygulanacağına inanıyorum’’ dedi.

 
Mete Vardar tarafından yapılan açıklama şöyle:



‘’Öncelikle 9 Temmuz 2018 tarihinde başlayan yeni sistemin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
 
Bu vesileyle yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı olarak önemli bir görev üstlenen Sayın Mehmet Ersoy’u tebrik ediyorum. Turizm sektörünün içinden gelen bir ismin bakanlık koltuğuna oturmasını sektör için hayırlı bir karar olarak görüyorum.
 
 ‘’DOĞRU KARARLARI EN HIZLI ŞEKİLDE UYGULAYACAKTIR’’
 
Sayın Ersoy, 30 yılı aşkın süredir birlikte rekabet ettiğimiz, özellikle TÜRSAB üyesi olarak sektörün sorunlarını, adil rekabetin her sektörde olduğu gibi turizm için de olmazsa olmaz bir unsur olduğunu bilen deneyimli bir turizmcidir. Kendisinin sektör için en doğru kararları, en hızlı şekilde alacağına dair inancımız tamdır.
 
 ‘’TURİZMCİ OLARAK TEMENNİM ODUR Kİ...’’
 
Sektöre yıllarını vermiş bir turizmci olarak temennim odur ki, şu anda ortalama seyahat acentalarıyla gerçekleştirilen 8 milyon kişilik bir hacmi olan iç turizm hareketliliği, hızlı iyileştirmelerle 20 milyon seviyesine taşınsın. Gerek sahilleri, gerek kültürü, gerekse doğası ile başlı başına bir cazibe merkezi olan Türkiye’miz hak ettiği etkinliği turizmde de hızla yakalasın. Sektör olarak yaralarımızı sararak, büyümeye odaklandığımız bu dönemde, ekonomiye ivme kazandıracak kararların alınacağına hiç şüphemiz yok. Zira güçlü bir Türkiye’nin yolu, güçlü bir ekonomiden geçer.
 
Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, yeni Kabineye ve bakanlarımıza görevlerinde başarılar diliyuorum.’’


Bu Haber 13.07.2018 - 13:30:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Gülşen COŞANÖZ 14.07.2018 - 01:56

    Cumhuriyet Tarihimizde, ilk kez sektörden bir kişinin, Bakanlık görevine getirilmesini takdir-e şayan görüyorum. Sayın Mehmet ERSOY"un TURİZM BAKANLIĞInı kutluyorum, kalıcı çözümler üreteceğine inanıyorum.Hepimiz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Birlikte varız..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.