Mehmet Nuri Ersoy bugün Rusya yolcusu

Mehmet Nuri Ersoy bugün Rusya yolcusu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile birlikte bugün Rusya’ya gidiyor.


TurizmGüncel - Özel

Koronavirüs salgınındaki yüksek vakalar nedeniyle Türkiye’ye dönük uçuşları 1 Haziran’a durduran Rusya’ya dönük ziyaret bugün gerçekleşiyor.

İbrahim Kalın da gidiyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile birlikte bugün Moskova’ya gideceği öğrenildi. Daha önce çıkan haberlerde, Ziyarete Turizm, Sağlık ve Dışişleri bakanlarının katılacağı belirtilmişti. Ziyarette, Türkiye’nin aldığı Covid-19 önlemleri Rusya tarafında anlatılacak.

Sektör uzmanları, büyük bir aksilik çıkmazsa, Türkiye’ye uçuşların 1 Haziran’da yeniden başlayacağını, bu konuda anlaşmaya varıldığını bildirdi.

Salı günü belli olacak

Yapılan diğer değerlendirmelerde de, Rusya’nın uçuş yasağını Ukrayna’daki gerilimden dolayı getirdiği, bölgedeki gerilimin düşmesinden dolayı da bu sefer Rusya tarafının gerçekten de vaka sayılarına bakacağı ifade ediliyor. Uçuşların başlayıp başlamayacağının Salı günü belli olması bekleniyor.



Bu Haber 17.05.2021 - 07:56:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Onur 17.05.2021 - 04:56

    Yasağın süresini uzatırlar muhtemelen. Başka biri gitse belki bir şans olurdu. Şimdiye kadar yapamadıklarından yola çıkarsak. durum böyle.

  • Arif 17.05.2021 - 03:25

    Rusya ya gidilecek, davet edilecek, onlar 1 ay sonra davete icabet edecek,sonra açtık açıyoruz derken bi 1 ay daha geçecek.2 ay sonra rus turist Türkiye ye uçmaya başlayacak.Hatta Rusya şunu da diyebilir ;-göndereceğiz ya bekleyin siz,bak şimdi geliyor uçak ,siz havalanında bekleyin tamam mı; diye de bizimle dalga da geçebilir.

  • Yusuf Atıcı 17.05.2021 - 09:52

    Akılda iki soru! Neden dışişleri bakanı ve sağlık bakanı gitmiyor da beraberinde, Cumhurbaşkanının sözcüsü gidiyor sonuçta pandemi çalışmaları bir alakası yok onun ve neden şimdi niye daha önce değil di ?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.