Mehmet Kocaaliler: İş seyahatçileri için ideal bir alternatifiz

Mehmet Kocaaliler: İş seyahatçileri için ideal bir alternatifiz
Hilton Garden Inn Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaaliler, tesisle ilgili bilgiler verdi.


Otelin 2011 yılında açıldığını kaydeden Kocaaliler, “Amerika kıtası haricinde ilk yeşil otel binası bu yapıdır. Yeşil otel olarak tabir ettiğimiz haliç Hilton Garden Inn ise çevreye duyarlı otel anlamına geliyor, sizde biliyorsunuz ki maalesef çevreye gereken önem verilmiyor ama biz Amplio ve Hilton ailesi olarak çevreye duyarlılığın farkındayız. Yeşil bina dediğimiz şey aslında inşaatı dahi kapsayan bir süreçten oluşmaktadır.  Bu çok zor elde edilen bir başarı çünkü yeşil belge alabilmeniz için birçok uygulamalardan geçmek gerekiyor” dedi.

Hilton Garden Inn’in genellikle ekonomik class müşterileri ağırlamak için tasarlandığını kaydeden Kocaaliler, konuşmasında şu noktalara değindi:

“Bilhassa sık seyahat eden business man müşterilerimiz için ideal bir alternatifiz. 2011 yılında hizmete girdi ve o sıralar başka bir Garden Inn bulunmuyordu. Şu an Türkiye de 10 Hilton Garden Inn bulunmakta, İstanbul’da ise hizmete açılmış 3 Hilton Garden Inn otelimiz var, buna nazaran çalışmalarımız hala devam ediyor.”

İSTANBUL’DA 19. HİLTON OTELİ AÇILACAK


Turizm de dahil bütün sektörlerde İstikrar çok önemli, çünkü sağlam ve emin adımlarla devamlı ileriye gitmeniz gerekiyor. Örneğin; şu an İstanbul’da 19. Hilton hizmete açılacak. Düşünün Türk ekonomisi büyüdükçe turizmde büyüyor. Bu bağlamda turizm yükselip, geliştikçe yabancı yatırımlar artıyor dolayısıyla Hilton ailesi ‘de genişliyor, bir nevi kısır döngü. 2002 yılının başlarında Hilton 4 otelken şimdi, İstanbul’da 19, Türkiye’de 60 otelle, dünyada sürekli büyüyen bir zincir. Hilton olarak bu işi gerçekten iyi yapan bir aileyiz. Kaliteli hizmet verdiğimizi düşünüyoruz ve dolayısıyla Hilton olarak büyümeye devam edeceğiz.”





Bu Haber 06.04.2015 - 11:20:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.