Mardan Palace’ta neler oluyor: Rus turistlerden otel tahliye edildi iddiası

Mardan Palace’ta neler oluyor: Rus turistlerden otel tahliye edildi iddiası
Rus medyası, Mardan Palace’ta konaklayan Rus turistlerden çeşitli şikayetler geldiğini, icra memurlarının oteli incelemeye geldiğini ve çok sayıda Rus turistin başka otellere nakledildiğini iddia etti.



TurizmGüncel – Dış Haberler

Rus TourDom.ru’da yer alan haberlere göre, olay şu şekilde gelişti:

14 Temmuz’ta Rus seyahat acentelerine Mardan Palace’ta konaklayan bazı turistlerin başka otellere transfer edilmeye çalışıldığı, turistlerden ek ücret talep edildiği ve bazı turistlerin zor durumda olduğu bilgisi geldi.

'OTEL TAHLİYE EDİLDİ' İDDİASI

Sunmar Genel Müdürü Sergey Konovalov, 13 Temmuz’da otele giriş yapan bazı müşterilerinin otelden tahliye edildiğini ve çaresiz durumda olduklarını ifade etti.

Konovalov, ‘’Müşterilerimizin anlattıklarına göre; oteldeki klimalar çalışmıyordu, restoranda yeterli yiyecek yoktu ve havuza girmek yasaktı. 14 Temmuz günü otele icra memurları geldi ve incelemeye yapmaya başladılar. Ardından ise oteldeki tüm turistler tahliye edilerek başka otellere yerleştirilmeye çalışıldı, otelin elektrikleri kesildi. Müşterilerimizin söylediği ilginç şeylerden biri de Natalie Tours’un bazı müşterilerinden başka otellere yerleştirilmek için ekstra ücret talep edildiği ve müşterilere kendi istekleri ile otelden ayrıldıklarına dönük belge imzalatıldığı oldu.’’ şeklinde konuştu.

NATALIE TOURS BAŞKANI: MÜŞTERİMİZ KENDİ İSTEĞİYLE AYRILMIŞ

TourDom.ru’nun konuyla ilgili olarak iletişime geçtiği Natalie Tours Başkanı Vladimir Vorobiev ise şunları söyledi:

‘’İddialara dönük bir bilgimiz yok. Ancak bir kadın müşterimizin Adam & Eve isimli otele yerleştirilmek için ekstra 200 dolar ödemeyi kendisinin teklif ettiğini biliyoruz. Müşterimizin parası kendisine iade edilecek. Olayı detaylı bir şekilde araştıracağız.’’

Habere göre, Rus seyahat acenteleri çok sayıda Rus turistin Mardan Palace’ta sorunlarla karşı karşıya kaldığını belirtiyor. Turistlerin bir kısmının civardaki diğer otellere yerleştirildiği, bir kısmının ise hala transfer beklediği söyleniyor.

'OTEL NORMAL İŞLEYİŞİNE DEVAM EDİYOR, TAHLİYE YOK'

İddialara dönük açıklama yapan Mardan Palace yetkilileri ise otelin normal bir şekilde hizmet vermeye devam ettiğini ve iddia edildiği gibi büyük bir tahliyenin olmadığını ifade ediyor.

Açıklamanın, şu anda Antalya’da olan TBS Group CEO’su Rashad Mammadov’a otel yetkilileri tarafından yapıldığı belirtiliyor.

‘’Türkiye’deki bütün oteller bazı problemler yaşıyor. Ancak Mardan Palace’ın icra memurları tarafından kapatıldığı iddiası doğru değil.’’ diyen Mammadov, ‘’Bugün bile otele giriş yapan müşteriler var. Eğer otelden ayrılan birileri varsa bu otelden memnun olmadıkları içindir.’’ şeklinde konuştu..




Bu Haber 16.07.2017 - 10:51:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.