Mahkeme, Lykia World Links Golf ile ilgili nasıl bir karar verdi?

Mahkeme, Lykia World Links Golf ile ilgili nasıl bir karar verdi?
Harman HV Turizm Yatırımları A.Ş. adına bir açıklama yapan Yusuf Vadi Karatopraklı, Lykia World Links Golf Antalya ile ilgili davanın sonuçlandığını ve 5 yıllık işletme haklarının mahkeme tarafından tescillendiğini duyurdu.


Karatopraklı'nın konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Harman HV Turizm Yatırımları A.Ş. (“Harman”) olarak “Lykia World Links Golf Antalya” isimli tesisimizdeki kiracılık sıfatımıza ve tesis üzerindeki yönetim hakkımıza yönelik Adupe Petrol Taşımacılık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Adupe”) ve Silkar Turizm Yatırım ve İşletmeleri A.Ş. (“Silkar”) tarafından gerçekleştirilen hukuk dışı saldırılara karşı yasal zeminde mücadele yürütmekte olduğumuz bilgisini daha önce sizlerle paylaşmıştık.

Bu hukuk mücadelemiz çerçevesinde Manavgat Sulh Hukuk Mahkemesi nezdinde “Kiracılığımızın Tespiti” talebiyle açmış olduğumuz dava 15 Haziran 2015 tarihinde sonuçlanarak haklı davamızın kabulüne karar verilmiş ve bu kararla 17 Haziran 2014 tarihinden itibaren “Lykia World Links Golf Antalya” nın 5 yıl süre ile kiracısı olduğumuz tespit edilmiştir.

Harman ailesi olarak, bu zamana kadar gerçekleştirilen hukuk dışı saldırılara ve sektördeki güvenilirliğimiz ve itibarımıza yönelik türlü karalamalara rağmen herhangi bir tereddüde düşmeksizin yanımızda olan tüm tedarikçilerimiz ve tur operatörlerimiz başta olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunar, haklılığımızın yasal zeminde tescillenmiş olmasının bize verdiği güç ve moralle, çizgimizden ödün vermeksizin güzel projelere imza atmayı sürdüreceğimizi tüm dost, arkadaş ve büyüklerimize bildiririz. "



Bu Haber 22.06.2015 - 12:04:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.