Lüks otelde yaban domuzu paniği, iş adamı yönetimden şikayetçi

Lüks otelde yaban domuzu paniği, iş adamı yönetimden şikayetçi
Bodrum’un Türkbükü Cennet Koyu’nda, milyon dolarlık villaların olduğu Mandarin Oriental’de yaban domuzu paniği yaşanıyor. Türkiye’nin tanınmış iş adamı va sanatçılarının yanı sıra yabancı iş adamlarının evlerinin de bulunduğu bölgedeki korku veren domuz istilasına rağmen site yönetiminin duyarsızlığı ise dikkat çekiyor. Domuzların villasına girerek zarara neden olduğu iş adamı Kaya Sabancı’nın yönetimden şikayetçi olduğu öğrenildi.



Habertürk'ün haberine göre bahçedeki derin ve yoğun izlerden, villaya giren domuzların sürü halinde dolaştığı anlaşıldı. Mandarin Oriental Bodrum’un otel tarafına da geçen yaban domuzlarının, müşteriler arasında panik ve korkuya neden olduğu kaydedildi. Uzun yıllar Amerika’da yaşayan iş adamı Kaya Sabancı’nın, olaydan sonra lüks villaların yönetiminden şikâyetçi olduğu öğrenildi.

‘YAŞANANLAR İLK DEĞİL, PLAJA VE OTEL TARAFINA DA GEÇMİŞLER'

Domuzların zarar verdiği bir villanın sahibi olan Kaya Sabancı, domuzların önceki gece sabaha karşı villanın bahçesine girdiklerini belirterek, “Bu ilk değil. 4’üncü kez aynı olay yaşandı. Sadece benim villama değil, başka villalara da zarar vermişler. Ayrıca plaja da inmişler. Oradan da otel tarafına geçmişler. İlk olay olduğunda site yönetimine söyledim. Önlem alacaklarını ifade ettiler. Mandarin gibi bir yere yakışmayacak şeyler bunlar. Hiç önlem almadılar” diye konuştu.

Bölgede birçok iş adamı ve sanatçının villası bulunuyor

‘GECE DIŞARI ÇIKILAMIYOR’

Domuzların Cennet Koyu tarafından geldiklerini kaydeden Sabancı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gece geç saatlerde ortaya çıkıyor ve villaların yakınında geziniyorlar. Gece yarısından sonra insanlar çevrede yürüyüş yaparken de domuzlarla karşılaşıyorlar. İnsanlar sitede gece yürüyüşü yapmaya korkuyor, dışarıya çıkamıyorlar.”

Ormanla denizin buluştuğu noktada özel plajı ve yat limanı da olan Mandarin Oriental Bodrum, dünya jet sosyetesinin uğrak yerlerinden.


Bu Haber 11.08.2017 - 09:20:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Kaya Bilir 11.08.2017 - 01:16

    Domuzların doğal ortamına yaşam alanına giren siz şikayet eden yine siz. hem suçlu hem güçlü

  • turizmco 11.08.2017 - 10:43

    İsmail Bey en güzelini yazmış, o zaman ormanlık alanda villa alma, kiralama, gidiniz şehirde yaban hayatından uzak yaşayınız. Turizmde yıllardır bir konu vardır, Almanlar Antalya da tatil yaptıkları yıllarda şikayetleri en fazlası, odamızda börtü, böcek vardı, alman mahkemelerinin bir kararı bu şikayetleri bitirdi. Otel veya tatil köyü ormanlık arazinin içinde ise, börtü, böcek şikayeti yapamazsınız, çünkü börtü, böcek ormanda yaşar, ancak şehir otelinde iseniz şikayeti yapabilirsiniz.

  • misafir degilim 11.08.2017 - 10:34

    sen o hayvanların ortamına bina dik tuvalet dik banyo duş dik lokanta dik, her türlü kalıntını pisliğini oraya bırak doğallığı boz sonrada "domuzlar büzü rahatsız edürrr" diye şikayet et. Yok öyle bir dünya diyeceğim ama maalesef var

  • İsmet ERGÜLEÇ 11.08.2017 - 09:48

    Adı üstünde "Yaban Domuzu" Yaban hayatını bitirip ve hayvanların yaşam alanlarını işgal edip sonra da onlardan şikayet ediyoruz. Ne yapsın domuzlar "Green Kart" başvurusunda bulunup Amerikaya mı yerleşsinler ?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.