Lufthansa'dan üç seçenekli yeni fiyatlandırma

Lufthansa'dan üç seçenekli yeni fiyatlandırma
Lufthansa, Avrupa’da yeni bir fiyatlandırma sistemine geçiyor. Hafif, klasik ve esnek ekonomi sınıfı seçeneklerinden oluşacak bu sistemle, müşterilerin yalnızca istedikleri servislere para ödemesi hedefleniyor.


TurizmGüncel

Lufthansa’nın hafif, klasik ve esnek ekonomi sınıfı seçeneklerini sunduğu yeni fiyatlandırma sistemi, Almanya iç hat ve Avrupa geneli uçuşlarda uygulamaya geçecek.

EKONOMİ SINIFI 3'E BÖLÜNÜYOR

Bu sistemle, ücretsiz bagaj, koltuk seçimi, rezervasyon değişimi ve iptali gibi işlemlerde müşterilere sunulan fiyatlandırma değişecek. Müşteriler, tam esnek business class ve 3 farklı ekonomi sınıfı seçenekleri arasından, tercih yapabilecek.

MÜŞTERİ, KENDİ UÇUŞ PAKETİNİ KENDİ OLUŞTURABİLECEK

Müşterilerin yalnızca gerçekten faydalanabilecekleri hizmetlere para ödemeleri gerektiğini belirten Lufthansa German Airlines Yönetim Kurulu Üyesi ve Deutsche Lufthansa AG Baş Ticaret Sorumlusu Jens Bischof, şunları söyledi:

‘’Yeni uygulamamız, tam olarak bunu başarmayı hedefliyor. Yakın zamanda, fiyatlandırma sistemimizin esnekliği sayesinde, müşteriler sunduğumuz hizmetler arasından istediklerini seçerek kendi uçuş paketlerini kendileri oluşturabilecekler.’’ dedi.




Bu Haber 28.07.2015 - 14:28:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.