Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği 300 seyahat acentesine eğitim verdi

Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği 300 seyahat acentesine eğitim verdi
Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği bu zamana kadar gerçekleştirilen en büyük Türkiye roadshowunda 300 seyahat acentesine eğitim verdi.


Londra Kültür ve Tanıtma Müşavirliği  300 seyahat acentesine  eğitim verdi. Şimdiye kadarki en büyük roadshow olan etkinlik; 4 gün boyunca, 4 farklı şehirde düzenlendi. Roadshow, Birleşik Kralık'taki seyahat acentelerinin, artan talepten dolayı, Türkiye hakkında daha çok bilgi almak istemeleri üzerine düzenlendi.

Kültür ve Tanıtma Müşavirliği; Intra Travel Mice, Unison Turkey Travel and Event, Travel Shop Turkey, Ela Resort Hotel, Dalaman Airport and the Association of Turkish Travel Agencies gibi seyahat acenteleri, otel ve hava yolu firmaları ile iş birliği ile gerçekleşen etkinlikte yer alarak, seyahat acentelerini Türkiye ve Türkiye'deki son gelişmelerle ilgili bilgilendirdi. Seyahat acentelerine tatil ödülleri de dahil olmak üzere birçok ödül dağıtıldı. 

Etkinllik  boyunca aşağıdaki şehirler ziyaret edildi:

 9 Kasim Pazartesi  – Birmingham - Hilton Metropole Hotels
10 Kasim Sali  – Manchester – Tiger Tiger
11 Kasim   Carsamba – Newcastle - Tiger Tiger
12  Kasim Persembe – Glasgow – Roma Restaurant

Bugünlerde Türkiye ve önde gelen seyahat acenteleri icin yüzyüze eğitimin yüksek derecede önem taşıdığını söyleyen Londra Kültür ve Tanıtma Ataşesi Ali Selçuk Can, Türkiye'nin zengin mutfağı,  tarihi ve arkeolojik kalıntıları, geniş çiçek florası, göz kamaştıran plajlariyla, macera ve spor tutkunlarına sunduğu imkanlarla eşsiz ve çeşitlilik arzeden bir destinasyon olduğunu belirtti. Seyahat acenteleriyle yapılan bu eğitimin, Türk turizmine önemli katkı sağlayacağını da sözlerine ekleyen Can, Edinburg Türkiye Konsolosu Semih Lütfi Turgut`a katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu. 

'ŞİMDİDEN ÖNÜMÜZDEKİ YILI DÜŞÜNMEYE BAŞLADIK'

Konuşmasına devam eden Ataşe Ali Selçuk Can, ''OTT ile iş birliği yaparak sene başında online eğitim sistemini hayata geçirdik. Acentelerimiz artık tüm destinasyon bilgilerine hemen ulaşabiliyor. Başarılı geçen bu roadshowdan sonra önümüzdeki sene yapılacak olan roadshowun tarihlerini şimdiden düşünmeye başladık'' dedi.   







Bu Haber 17.11.2015 - 12:48:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.