Kuyumculuk sektöründen otelciliğe...

Kuyumculuk sektöründen otelciliğe...
Kıymetli maden ve kuyumculuk sektörünün yanı sıra gayrimenkul alanındaki işleriyle 25 yılı geride bırakan Altunbüken Holding, eski atölyelerinin bulunduğu Çemberlitaş’taki binasını otele dönüştürüyor. İstanbul başarılı olursa, sıra Taksim başta olmak üzere şehir merkezine ve yurt dışına gelecek. Bodrum'da ise 2016'da açılacak bir proje devam ediyor.


Milliyet’ten Duygu Erdoğan’ın haberine göre, 110 odalı projeye, grubun yeni inşaat projelerinde kullandığı Relux markasının adı verilecek. Bu yatırımla, otel işletmeciliğinde bir deneyime hazırlandıklarını belirten Altunbüken Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Altunbüken, şöyle konuştu:

“Bu alana ilk defa adım atıyoruz. Şehir içi otel konseptinde olacak. Başarılı olursak Taksim başta olmak üzere şehrin merkezinde yerler bakacağız. Ayrıca mücevher ihracatı ile yakın ilişkilerimiz olan yurt dışı yatırımcılar aracılığıyla yurt dışında önemli merkezlerde de Relux otel markasını sürdürebiliriz.”

2016’DA SATIŞTA

Bodrum Mazı’daki arazilerinde de bir turizm oteli için çalışmalara başladıklarını anlatan Altunbüken, bu yatırımın imar çalışmalarının son aşamaya geldiğini ifade etti.



Bu Haber 30.06.2015 - 11:21:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.