Kuşadası'nda reklamasyon eğitim semineri

Kuşadası'nda reklamasyon eğitim semineri
Skal Kuşadası Kulübü ve Doubletree Hilton’un ev sahipliğinde, BIX Kurumsal tarafından “Reklamasyonun Hukuksal Yönetimi” konulu seminer, 13 Kasımda Kuşadası’nda gerçekleştirildi. Skal Kuşadası Kulüp başkanı Rıdvan Kavi’nin yaptığı açılış konuşması ile başlayan seminere turizmcilerin ilgisi yoğundu.


Otel ve acenta yöneticilerinin katıldığı seminerde, BIX Kurumsal hukuk bürosu avukatlarından Banu Altunlu tarafından reklamasyon konusunun hukuksal boyutu değerlendirildi.

Otelde karşılaşılan reklamasyon konuları, acente sözleşmelerinin, sigorta kapsamlarının ve taşeron sözleşmelerinin hukuksal değerlendirilmesi yapılarak, misafir şikâyetlerini karşılama, önleyici tedbirlerin alınması, şikâyet, kaza vb durumlarda ilk yapılacaklar, misafir şikâyetlerinin (sözlü-yazılı) kayıt altına alınması, reklamasyon dosyasının açılması, yanıtlanması ve dosya takibi konularında bilgilendirme yapıldı.

BIX Kurumsal, Türkiye’ nin turizm başkenti olan Antalya da faaliyete başladığı 2005 yılından itibaren, 5 yıldızlı otel, birinci sınıf tatil köyü ve restoranlara gıda hijyeni, misafir güvenliği, gizli müşteri, kalite yönetim sistemleri ve reklamasyon yönetimi konularında hizmet vermektedir.


Bu Haber 20.11.2014 - 16:32:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.