Kültür ve Turizm Bakanlığı 263 personel alacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı 263 personel alacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni personel alımı için ilan yayımladı. İlana göre, 4/B sözleşmeli personel statüsünde: 238 diğer teknik hizmet personeli, 9 mühendis, 8 mimar, 1 şehir plancısı ve 7 tekniker olmak üzere toplam 263 personel alacak.


Kültür ve Turizm Bakanlığı, 263 yeni personel alacak. Aranan şartlar ise şu şekilde:

2014 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak. Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak şart.

Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı olabilmek için: Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak.

Tekniker olabilmek için: Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden en az önlisans düzeyinde mesleki teknik eğitim mezunu olmak.

Diğer Teknik Hizmet Personeli alımı için: Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden (Arkeoloji, Sanat Tarihi, Antropoloji, Hititoloji, Etnoloji, Sümeroloji) lisans düzeyinde mezun olmak.

İlan metninde yer alan iller için ayrı ayrı başvurular alınacak ve başvuru sonucunda oluşan puanlara göre alınacak personeller en yüksek puandan başlanarak direk sözleşme yapılacaktır. Herhangi bir yazılı veya sözlü sınav belirtilmemiştir.

Başvurular 15 Temmuz 2015 tarihine kadar, Başvuru formu ve istenen belgelerle beraber kuruma şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ






Bu Haber 03.07.2015 - 20:31:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.