Körfezli yatırımcıdan Türkiye'ye muhafazakar tatil köyü projesi

Körfezli yatırımcıdan Türkiye'ye muhafazakar tatil köyü projesi
İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Yatırım Zirvesi’nde enerji ve gayrimenkul alanında yarım trilyonluk iş hacmi olan Körfez fonlarının temsilcileri buluştu. Katar merkezli Retaj Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammed Cevher, Türkiye’de özellikle muhafazakar kesimin ailesiyle tatilini geçirebileceği, bir tatil köyü projesini hayata geçireceklerini belirtti.

 
Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcılarının katıldığı, “İstanbul Uluslararası Yatırım Zirvesi’nde” konuşan Retaj Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammed Cevher, nerede yapılacağına ilişkin detay vermeden İslami geleneklere uygun özellikle muhafazakar kesimin ailesiyle tatilini geçirebileceği, bir tatil köyü projesini uygulamaya koyacaklarını söyledi.

Retaj Grup’un Türkiye’de bir oteli bulunduğunu ve hayata geçirmeyi planladıkları bir takım projeleri olduğunu kaydeden Cevher, birçoğunun görüşme aşamasında olduğunu ifade etti. “Türk-Arap ve Körfez toplumları muhafazakar aile yapısına sahip, bu nedenle aileler, kadınlar ve çocuklar için güvenli ve temiz mekanları tercih ediyor” diyen Cevher, otellerinde bu kriteri dikkate aldıklarını kaydetti. Cevher, birçok kişinin, Tükiye’deki otellerin pahalılığından yakındığını hatırlatarak “İnsanlar, otel fiyatları konusunda yanlış bir kıyaslama yapıyor. Söz konusu kıyaslamayı Arap ülkelerindeki otellerle değil, Paris, Londra gibi şehirlerdeki otellerle yapmalılar. Çünkü, Türkiye, dünya çapında gözle görülür bir ilerleme kaydetti” görüşünü dile getirdi. (Hürriyet)


Bu Haber 12.04.2014 - 09:27:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.