Konya BYK Başkanı: Tarafsızım!

Konya BYK Başkanı: Tarafsızım!
Geçtiğimiz günlerde aralık ayında yapılacak TÜRSAB genel kurulunda Firuz Bağlıkaya'yı destekleyeceği haberleri medyada yer alan Konya BYK Başkanı Kazım Yanar, yeni bir açıklama yaparak, ''tarafsızım'' dedi.


Yaklaşan TÜRSAB genel kurulu öncesi adaylar arasındaki rekabet de kızışıyor. Geçtiğimiz günlerde Firuz Bağlıkaya önderliğindeki Değişim Hareketi'ni destekleyeceği haberleri ile gündeme gelen TÜRSAB Konya BYK Başkanı Kazım Yanar, tarafsız olduğunu açıkladı.



Kazım Yanar tarafından yapılan açıklamda şu ifadelere yer verildi:

''TÜRSAB Konya BYK Başkanı olarak, aralık ayında yapılması planlanan genel merkez seçimlerine aday olduğunu ilan eden Sn Firuz Bağlıkaya, benimle iletişime geçerek Konya'daki meslektaşlarımızla buluşmak istediğini dile getirmiştir. Herkesin ifade özgürlüğüne olan inancımdan dolayı, kendisini ifade edebilmesi için bir toplantı tertiplemesinde ve meslektaşlarımızla buluşmasında benim açımdan hiçbir sakınca olmadığını ve Konya BYK Başkanı olarak bu toplantıda bulunabileceğimi kendisine iifade ettim.

Siz değerli meslektaşlarımız tarafından seçilerek göreve layık görülmüş ve hala görevini sürdürmekte olan yönetimdeki meslektaşlarımızla ve değerli Konya acentelerimizle birlikte bu toplantıya katıldık. Fakat bu toplantıda başkan adaylığını açıklayan Sn. Firu Bağlıkaya'ya, Sn. Başaran Ulusoy'a ve Sn. Hasan Erdem'e açıkça sözlü ya da yazılı bir destek ifadem olmadı.

Bilindiği gibi, demokratik bir ülkede, özgürce kapalı zarf usulü ile yapılmakta olan seçimlerimizde herkes kendi hü iradesini kullanarak istediği kişiye oy kullanma hakkına sahiptir. Ben şu anda görevi başında buluna TÜRSAB Konya bYK Başkanı olarak tarafsız duruşumla sizlere açıklamayı yapma gereği duydum''

İŞTE O TOPLANTIDA KONUŞULANLAR





Bu Haber 26.09.2017 - 20:14:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.