Koç Holding, Avrupa'da büyümek istiyor

Koç Holding, Avrupa'da büyümek istiyor
Divan otelleriyle zincire yeni halkalar ekleyen Koç Holding,Avrupa'da büyümek istiyor. Grup yeni turizm yatırımı için Karadağ'a çıkarma yaptı.

 
Koç Holding'in turizmde yeni hedefi Avrupa'da büyümek. Yunanistan'da Midilli Adası'nda liman işleten Koç Holding'in yeni gözdesi ise Karadağ olacak. Koç Holding, bunun için Yugoslavya'nın dağılmasından sonra kurulan Adriyatik Denizi kıyısındaki Karadağ'a sessiz sedasız çıkarma yaptı. 
 
Karadağ'da yeni yatırım hedefleyen Koç Holding'in Karadağ çıkarmasına Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç kaptanlık etti. Geçtiğimiz haftalarda Karadağ'a giden Ali Koç önderliğindeki Koç Holding heyeti resmi görüşmelerde bulunmuş. Karadağ Başbakanı Milo Dukanoviç ile de görüşen Koç, turizm sektöründe oluşabilecek yatırım fırsatları için bilgi almış. Karadağ Başbakanı Dukanoviç, Ali Koç'a özellikle marina işletmeciliği alanında yatırım yapmasını istemiş. Ali Koç, marina yatırımları için Karadağ'ın getireceği fırsatlar hakkında sunulan teşvik ve destekleri de bu ziyaret sırasında incelemiş. (Para Dergisi)


Bu Haber 02.09.2014 - 12:35:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.