Kış programını açıkladı, yeni otel markasının lansmanını yaptı

Kış programını açıkladı, yeni otel markasının lansmanını yaptı
Bentour Reisen bu hafta ‘Kış’ta Yaz 2017/2018’ başlıklı yeni kış kataloğunu piyasaya sürüyor. Yeni katalogda, Bentour'un Stone ve Delphin otel gruplarıyla iş birliği ile oluşturduğu 'Ben Group Hotels' markasının da lansmanı yapılıyor.



Şu an paketleme sürecinde bulunan kataloglar, önümüzdeki günlerde seyahat acentelere gönderilecek.

14 ÜLKE, 240’TAN FAZLA OTEL

14 ülkede 240’ı aşan otel portfoyü ile Bentour Reisen, bu yıl ilk defa ulus ötesi bir kataloğu piyasaya sürmüş olacak.

Katalogda Türkiye ve Kıbrıs dışında, İspanya, Portekiz, Yeşil Burun Adaları, Mısır, Tunus, Fas, Malta, Tayland, Meksika, Küba, Birleşik Arap Emirliklerİ ve Dominik Cumhuriyeti ülkeleri de yer alıyor.

Konuya dair bir açıklama yapan Bentour CEO’su Deniz Uğur, şunları söyledi:

‘’228 sayfadan oluşan kataloğumuza en sevilen tatil beldelerinde, çalıştığımız en iyi tesisleri dahil ettik. İspanyol adaları katalogda 30 otel tarafından temsil edilirken, Meksika’dan da 6 seçkin tesis kataloğumuzda yer almakta.’’

BEN GROUP HOTELS LANSE EDİLDİ

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Bentour Reisen 2017/2018 kış kataloğunda bir ilke imza atarak Ben Group Hotels markasını da lanse ediyor. Açıklamada, Bentour’un Ben Group Hotels markası adı altında ortaklık iş birliği içerisinde bulunduğu Stone ve Delphin otel gruplarının toplam 14 tesisinde, seyahat acente müşterilerine son derece özel fiyat ve müsaitlik avantajları sunacağı belirtildi.

KRUVAZİYER TURLARI DA EKLENDİ

Bentour’un kataloğundaki bir diğer yenilik ise, şirketin Mısır ve Küba’da organize edilen 3 kruvaziyer turunu da kataloğa dahil etmiş olması. Jaz Jubilee ve Jaz Regency isimli 2 gemi ile Luxor çıkışlı Nil Nehri gezilerinin rezervasyonları artık Bentour üzerinden yapılabilecek. Celestyal Crystal isimli gemi ile de Havana-Jamaika arasında Karayipler gezilebilecek.

Katalogda sunulan tüm otel ve kruvaziyer paketleri şimdiden tüm sistemlerde satışa açılmış bulunuyor. Katalog ürünlerinin dışında, alternatif olarak Sri Lanka, Mauritius ve Maldivler gibi destinasyonlar da kış programına dahil edilmiş durumda.
 


Bu Haber 13.07.2017 - 09:24:26 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.