'Katliam sanığı o otelde 4 ay çalıştı' iddiası

'Katliam sanığı o otelde 4 ay çalıştı' iddiası
Geçen hafta Tunus’ta RIU Imperial Marhaba Oteli'nin plajını basıp 38 turisti öldüren Seyfeddin Yakubi'nin katliamı işlediği sırada uyuşturucu etkisi altında olduğu ortaya çıktı. Ayrıca, saldırganın Imperial Marhaba Otel'de 4 ay boyunca çalıştığı da iddialar arasında.


TurizmGüncel

Daily Mail’de yer alan habere göre, yapılan otopsi sonucunda Yakubi'nin kanında uyuşturucu olduğu tahmin edilen uyarıcı bir madde bulundu. IŞİD'in, uyuşturucu maddeleri bu tarz eylemlerde sıkça kullandığı biliniyor.

Öte yandan, Tunus polisi, saldırganın cesedinin yanında patlamamış bir el bombası olduğunu açıkladı. Yetkililer, ''Saldırgan bombayı patlatsaydı, ölü sayısı çok daha yüksek olabilirdi'' değerlendirmesinde bulundu.



Görgü tanığı Paul Short, Yakubi'nin insanları öldürürken kahkahalar attığını ve bir an cep telefonunu çıkarıp kurbanlarının fotoğraflarını çektiğini anlattı.

Haberde tanıklığına yer verilen Hussem adlı bir otel çalışanı, saldırganın insanları vururken kahkahalar attığını ve kaçmaya dahi çalışmadığını söyledi.


'4 AY IMPERIAL MARHABA'DA ÇALIŞTI'

Adının gizli kalmasını isteyen bir kişi ise Yakubi'nin katliam yaptığı Riu Imperial Marhaba Oteli'nde 4 yıl önce 4 ay kadar çalıştığını söyledi.





Bu Haber 01.07.2015 - 15:12:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Turizmin Geleceği 02.07.2015 - 09:02

    Türkiye sahillerinde de biri uyuşturucu çekip aynı örneği gerçekleştire bilir. Böyle bir durumda zaten kötü olan sezon tamamen biter. Bununla ilgili önlem alınması lazım.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.