Kamil Berk; Welness ile kongre turizmini birleştirdik

Kamil Berk; Welness ile kongre turizmini birleştirdik
NG Hotels Turizm Koordinatörü Kamil Berk, "wellness ile konferans turizmini birleştirdik. Yani yeni bir segmente imza attık" dedi. NG Hotels olarak yeniden yapılanmasının ardından özellikle Afyon’daki otel yatırımları ile dikkat çeken Güral Grubu, wellness ve kongre turizmini bir arada sunarak kendine göre bir segment oluşturdu.

 
 
NG Hotels’in konsepti ile ilgili olarak Dünya gazetesine değerlendirmelerde bulunan NG Hotels Turizm Koordinatörü Kamil Berk, wellness amaçlı seyahat eden turistlerin diğer yerel turistlere göre yaklaşık yüzde 150 daha fazla harcama yaptığını ve wellness turizmin profesyonel ellerde çok kârlı bir alan olduğunu belirtti. 
 
Wellness ile turistler için yeni bir segment oluşturduklarım söyleyen Berk, "Oteli nasıl tasarladığınız çok önemli. Biz NG Hotels olarak wellness ile kongre turizmini birleştirdik. Yani yeni bir segmente imza attık. Bu sayede motivasyon amaçlı toplantıların aranan adresi haline geldik" dedi. 
 
Wellness turizminin dünyada hızla büyüdüğünü ifade eden Kamil Berk, "Wellness turizmi, 524 milyon seyahat ile küresel seyahatlerin yüzde 6'lık bölümünü, 439 milyar dolarlık gelir ile yerel ve uluslararası turizm harcamalarının yüzde 14'lük kısmını oluşturuyor. 2017 yılma kadar bu pazarın yüzde 9'dan fazla büyümesi bekleniyor" açıklamasında bulundu. 
 
Yeni bir termal otel anlayışıyla hizmet verdiklerini savunan Berk, platinium, gold ve silver olmak üzere üç ayrı paket sunduklarını söyledi Berk, Türkiye'deki termal otelcilik anlayışına farklılık getirmeyi amaçladıklarını ve müşterilerinin keyifli zaman geçirmesini istediklerini dile getirdi "Aynı anda binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayabiliyoruz" 
 
NG Afyon Otel'in aynı anda binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayabilecek kapasitesi bulunduğunu kaydeden KamilBerk, "Otelimiz bu kapasiteyle Türkiye'nin en büyük termal otellerinden biri Otelin 9 bin 500 metrekarelik SPA merkezi, bir tanesi bin 200 kişi kapasiteli olmak üzere toplam 13 toplantı salonu ve 2 bin 200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Türkiye turizminde öne çıkmaya başladık" diye konuştu. 
 
Berk, "Otelimizde farklı kapasitelerde toplam 13 toplantı salonu bulunuyor. Proje aşamasındayapılan planlamalar sayesinde, toplam bin 200 kişilik kapasiteye sahip balo salonuna araç alınması ve bu sayede otomobil lansmanı gibi aktivitelerin rahatlıkla yapılması mümkün" dedi. 


Bu Haber 11.07.2014 - 11:27:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.