Kaan İşçil, yanan gemiyle ilgili son durumu TurizmGüncel'e anlattı

Kaan İşçil, yanan gemiyle ilgili son durumu TurizmGüncel'e anlattı
Kaan İşçil, Yunanistan'ın Patras İgoumenitsa Limanı'ndan İtalya’nın Ancona Limanı'na giderken yangın çıkan Norman Atlantic gemisindeki son durumu anlattı.


TurizmGüncel

Gemide çıkan yangının tamamen söndürüldüğünü belirten Kaan İşçil, yolcuların da helikopterler aracılığıyla tahliyesinin devam ettiği bilgisini verdi. Gemide 32 tanesinin kendi yolcuları ve personelleri olmak üzere toplam 54 Türk yolcunun bulunduğunu kaydeden İşçil, şu açıklamayı yaptı:

"Sağlık sorunu yaşayan ya da yaralanan Türk vatandaşı yok. Hava koşullarından dolayı biraz üşüdüler sadece. Türk yolculardan şu ana kadar 11 tanesi gemiden alınmıştı. 3 yolcunun daha gemiden alındığı bilgisi elimize ulaştı. Bunlarla birlikte gemiden çıkarılan Türk yolcu sayısı 14'e ulaşacak. Gemide şu anda askeri personel ve doktorlar var. Tahliyeler imkanlar çerçevesinde helikopterlerle yapılmaya devam ediyor. Zaten hava koşulları biraz daha iyileştiğinde yanaşıp kalanların hepsini alacaklar. Biz de sahil güvenlik birimleri ile koordinasyon halinde hareket ediyouz."


Bu Haber 29.12.2014 - 09:34:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.