Jolly Tur: İlk 5 ayda yüzde 40 büyüdük, 1 milyon yolcu hedefine ulaşacağız

Jolly Tur: İlk 5 ayda yüzde 40 büyüdük, 1 milyon yolcu hedefine ulaşacağız
Türkiye ve dünyanın önde gelen hava yolu şirketlerinin temsilcileri ile bir araya gelen Jolly Tur, hava yolu şirketleri ile olan iş birliğini önümüzdeki dönemde daha da güçlendireceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Figen Erkan, 2017 sezonu için belirledikleri 1 milyon yolcu hedefine ulaşacaklarını belirterek, ''İlk 5 ayda yakaladığımız yüze 40'lık büyüme bunun en önemli göstergesi.'' dedi.



Jolly Tur, 20 Haziran Salı günü düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen hava yolu şirketleriyle bir araya geldi. Organizasyonda Jolly Tur’un tüm departman yöneticileri ve bilet ekibi de yer aldı. Toplantıda turizm sektörü, Jolly Tur’un 2017 performansı ve gelecek öngörüleri ile Jolly Tur ile hava yolu şirketlerinin geliştirdiği işbirlikleri ve gelecek senaryoları konuşuldu.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN HAVA YOLU ŞİRKETLERİ KATILDI

Jolly Tur'un organizasyonuna Air France, Air Arabia, Air Canada, El Al, Kuwait Airways, Thai Airways International, United Airlines, Airep Hava Yolu temsilcilikleri ve Emirates, Flydubai, Galileo, Korean Air, Lufthansa, Qatar, Sabre, Singapore Airlines, Aegean Airlines, Aerolineas-Argentinas, Air Europa, American Airlines, ARC, China Southern Airlines, Jet Airways, LOT Polish Airlines, Qantas Airways ve Srilankan Airlines ve Tal Aviation gibi dünyaca ünlü hava yolu şirketlerinin yöneticilerinin yanı sıra; Atlas Global, Pegasus, Gulf Air, Nile Air ve Ukraine International Airlines’ın temsilcisi Gözen Air, Sunexpress ve Anadolujet’in yöneticileri de katıldı.



MERT VARDAR: 2019'A KADAR TEKNOLOJİYE 10 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPACAĞIZ

Toplantıda bir konuşma yapan Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar, hava yollarının en önemli temsilcilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, bugüne kadar gerçekleştirdikleri verimli işbirliklerini, yeni projelerle daha da üst noktaya taşıma kararlılığında olduklarının altını çizdi. Jolly Tur’un bugüne kadar yaptığı çalışmalarda sadece kendine odaklı çalışmalara değil, işbirliği gerçekleştirdiği tüm sektör ve şirketler için ortak bir yarar oluşturmaya odaklandığını söyleyen Vardar, ''Jolly Tur, aslında iş alanları nedeniyle her biri küresel yolculuklarını yapan şirketlerimiz gibi küresel bir şirket olmaya odaklanmış bir şirket. Bu açıdan tüm planlamalarımızı bu hedefi baz alarak yapıyoruz. Bu yönde 2019’a kadar teknolojiye 10 milyon dolar tutarında yatırım planladık. Ve bu yatırımların en önemli iki odak noktası söz konusu. Biri müşteri memnuniyetinde çıtayı daha da yükseltmek. Diğeri, küresel şirket olma hedefine daha da yakınlaşmak. Bu noktada teknoloji yatırımlarımızın sadece Türkiye değil, dünya düzeyinde bile oldukça iddialı olduğunun altını çizmek gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.



Jolly Tur Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Figen Erkan da, hava yolu şirketleriyle gerçekleştirdikleri projelerde dozu daha da yükseltmeye kararlı olduklarını belirtti. Sektörün büyük ilgi gösterdiği toplantıda yeni işbirlikleri ve projelerin de temellerinin atıldığını açıklayan Erkan, Jolly Tur’un 2017 performansına ilişkin şu noktaların altını çizdi:

ERKAN: İLK 5 AYDA YÜZDE 40 BÜYÜDÜK, 1 MİLYON YOLCU HEDEFİNİ YAKALAYACAĞIZ

''Jolly Tur, 2017 için belirlediği hedeflere başarıyla ulaşacak. İlk beş aylık sonuçlar, bunun en somut göstergelerinden biri. 2017’de 1 milyon kişiyi tatile çıkaracağımızı ve bunun yüzde 60’lık bölümünü de erken rezervasyon döneminde sağlayacağımızı ifade etmiştik. İlk beş ayda toplamda yüzde 40’ın üzerinde bir artışı yakalamış olmamız, hedeflerimize ulaşacağımızı gösteriyor. Kuşkusuz, bu başarı tablosunda paydaşlarımızla geliştirdiğimiz iş ortaklıkları ve projeler önemli bir rol oynuyor. Bu rolü üstlenen en önemli sektörlerden biri de havacılık sektörü. Teknoloji tarafında ciddi adımlarımız var ve özellikle başta kurumsal alandaki çalışmalarımız da dahil olmak üzere hava yolları ile bundan sonraki dönemde çok daha yoğun ve yüksek volümlü işlere imza atacağız. Pazarlama ve ürün tarafında yapacağımız ortak çalışmalar ve yeni teknolojilerimizle en önemli partnerimiz olan havacılık sektörüne desteğimiz daha fazla artacak.''




Bu Haber 21.06.2017 - 15:19:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.