Jolly Tur, hava yolu şirketlerinin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi

Jolly Tur, hava yolu şirketlerinin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi
Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Başkan Yardımcısı Mert Vardar ve Yönetim Kurulu Üyesi - Genel Müdür Figen Erkan‘ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde havacılık sektörünün en önemli temsilcileri ağırlandı. Mete ve Mert Vardar’ın yaptığı açıklamalar, Jolly Tur ile sektör arasındaki işbirlikleri ve projelerin ortak faydaya ve müşteri memnuniyetine dayalı olarak daha da artacağını ortaya çıkardı.


Turizm sektörünün yenilikçi ve müşteri memnuniyetine odaklanan lider ismi Jolly Tur, 24 Mayıs Perşembe günü Feriye Palace’ta düzenlenen iftar yemeğinde Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen havayolu şirketleriyle bir araya geldi.



Organizasyonda Jolly Tur’un tüm departman yöneticileri ve bilet ekibi de yer aldı. Toplantıda turizm sektörü ve Jolly Tur’un 2018 performansı ve gelecek öngörüleri kadar Jolly Tur ile havayolu şirketlerinin geliştirdikleri işbirlikleri ile gelecek senaryoları konuşuldu. Jolly Tur ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeği ve toplantı, havacılık şirketlerinin büyük ilgisine sahne oldu. Organizasyona Aeroflot, Airep, Fly Bağdat, Fly Dubai, Hahn Air, Lutfhansa, Omanair, Qatar Airways, Saudia, Singapore Airlines, Tal Aviation, United Airways, Air Canada, Thai Airways, Aegean Airlines’ın yanı sıra American Airlines ve Air Europa gibi dünyaca ünlü havayolu şirketlerinin yöneticileri ile  Türk Hava Yolları, Anadolujet, Pegasus, Sunexpress, Onur Air ve Atlasglobal’in üst düzey yöneticileri de katıldı. Ayrıca global dağıtım sistem temsilcileri Sabre, Travelport (Galileo) ve Amadeus yöneticileri de  iftar yemeğinde bir aradaydılar.

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, konuşmasında havayollarının en önemli temsilcilerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, bugüne kadar gerçekleştirdikleri verimli işbirliklerini, yeni projelerle daha da üst noktaya taşıma kararlılığında olduklarının altını çizdi.




Bu Haber 26.05.2018 - 09:08:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.