Jolly Tour, Ziraat Bankası ile anlaştı, emeklilere tatil yaptıracak

Jolly Tour, Ziraat Bankası ile anlaştı, emeklilere tatil yaptıracak
Jolly Tur, Ziraat Bankası ile yaptığı işbirliği çerçevesinde emeklileri, özel indirim ve kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak.

Jolly Tour, Ziraat Bankası ile anlaştı, emeklilere tatil yaptıracak

Turizm Güncel

TÜROFED ( Türkiye Otelciler Federasyonu) önderliğindeki uygulama çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilere Temmuz 2014- Aralık 2014 arasında yurtiçi oteller başta olmak üzere, kültür turlarında, yurtdışı seyahatlerde, ulaşım hizmetlerinde özel indirimli seyahat paketleri ve kampanyalar sunulacak.

TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ


Jolly Tur Genel  Müdürü  Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. Ziraat Bankası'nda 4.5 milyon emekli kitlesi olduğunu anımsatan Erkan, Türkiye'de direkt hedef kitleye ulaşılacak şekilde ilk kez böyle bir çalışma yapıldığına dikkat çekti. Erkan, ilerleyen süreçte otobüs firmaları ve havayollarıyla da anlaşmalar yapılacağını duyurdu. Organizasyon, perşembe gününden itibaren başlıyor.

Ziraat Bankası &  Jolly Tur  işbirliği ile emeklilerin, Avrupa’daki emekliler gibi tatil yapabilmesi , özellikle de sonbahar kış mevsiminde çok çok ucuz paketlerle evde zaman geçirmek yerine , lüx otellerde tatil yapabilme imkanı sağlanacak… ve turizm sektörünün boşluklarını iyi değerlendirilip  sektöre uzun vadede ciddi katkı sağlanacak …

Yaz otellerinden termal otellere kadar birçok tatil seçeneğinin sunulacağı işbirliğinde  emeklilere özel fiyatların yanı sıra  Ziraat Maximum card’a 9 taksitle  ödeme imkanı  sağlanarak emeklilerin kolay ödeyebileceği seçenekler oluşturulacak.

KÜLTÜR TURU PAKETLERİ DE HAZIRLANACAK


Jolly Tur Emeklilere sunulacak avantajlar da sadece otel tatili ile sınırlı kalmayacak olup , her ay özel fiyat avantajlarını  içeren kültür turu paketleri de hazırlayacak.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alıp, tatilini Jolly Tur ile planlayanlar karlı çıkacak.

Ziraat  Bankası’ndan  emekli  maaşı  alan kişiler  kampanyalar hakkında bilgilere  www.ziraatbank.com.tr’den , www.jollytur.com’dan veya  Jolly Tur’un  ofislerinden ulaşabilecekler…




Bu Haber 16.07.2014 - 11:44:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • zeynep uçar 17.07.2014 - 11:04

    daha detaylı bilgi verirseniz daha iyi olur

  • Dilek 17.07.2014 - 10:58

    Bravo Figen hanım , Önemli bir ilk adım bu ,tebrikler..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.