İzmirli turizmciler yılın en başarılı belediye başkanını seçti

İzmirli turizmciler yılın en başarılı belediye başkanını seçti
Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK) “turizmin yerel kalkınması” başlığı altında yapılan değerlendirmeler sonucunda her sene düzenlenen “Turizmde en başarılı Belediye Başkanı” ödülüne 2014 yılı için Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer layık görüldü.


Başta ETİK Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler olmak üzere, ETİK Yönetim Kurulu Üyeleri   adına , Adil Çakır, ETİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Efes Princess  CEO'su  Gökhan Angın, Lapidos Otel (Princess grubu) Genel Müdürü Gürol Çelebioğlu, Gümüldür Club Yalı Resort Otel CEO'su  Cazim Alaybaşı ve Foça Turizmciler, Yatırımcılar ve Esnaflar Birliği Derneği  (Foça TUDER-ETİK Kardeş sivil toplum örgütü) Başkan Yardımcısı Bilge Durdu, plaket takdim etmek üzere Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettiler.

İŞLER ,"TUNÇ SOYER’İ SEÇTİK;  ÇÜNKÜ…”

2014 yılının  turizmde yerelde kalkınmada   en başarılı ilçe başkanı  Seferihisar  Belediye Başkanı Tunç Soyer’i seçme nedenlerinden söz eden ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler,   “Özellikle, Seferihisar Kale içi düzenlemeleri, Doğanbeyli mevkiinde  planlanan termal   turizm  ile  yatırım çalışmaları ve Seferihisar’ın turizmle daha çok kaynaşması ve bütünleşmesi için , toplumsal  algıda seçicilik ve farkındalık yaratması  nedeni ile   Sayın Tunç Soyer’in bu ödüle layık gördük. Turizmci  olması ve o gözle ilçeyi  gelecek kuşaklara hazırlaması   Seferihisar’ı her geçen gün  çekim ve cazibe gücü  haline getirmektedir . Kendisi aynı zamanda Seferihisar’ın markalaşmasını sağlamanın yanında turizmde yerel kalkınma modeli uygulamasının en önemli örneklerini bizlere göstererek, geçtiğimiz dönemlerde atıl vaziyette olan Seferihisar Bölgesi’ni adeta baş aşağı yenileyerek Seferihisar’ı turizm yönünden geliştirme başarısı göstermiştir. Seferihisar’a verdiği katkılarının yanında 2015 yılına da hızlı bir giriş yaparak Seferihisar için çalışmalarını aynı titizlikle ve özenle devam ettirmektedir. Bu noktada kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

SOYER " İZMİR ,TURİZMSİZ ASLA DÜŞÜNÜLEMEZ"

İzmir’in kalkınması konusunda turizmin önemine vurgu yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar’ın turizm yönünden daha da gelişmesini sağlamak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini, bunun sonucunda da İzmir’in kazanacağını dile getirerek,”İzmir’in mevcut önemli iki sektörü tarım ve turizmdir. İzmir’in kalkınması konusunda tarım ve turizm kilit nokta oluşturmaktadır. Bu bağlamda, turizmsiz bir İzmir asla düşünülemez. Seferihisar Belediye Başkanı olarak bu iki önemli sektörümüz için çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim. Seferihisar’ı layık olduğu noktaya ulaştırmak adına elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğim. Sonuç olarak Seferhisar’a katkı koymak İzmir’e katkı koymak demektir. Bu anlamda ayrı ayrı her bir ilçenin turizm anlamında çekim ve cazibe gücü oluşturması sonucunda kazanan İzmir olacaktır” dedi. Seferihisar’la ilgili yaptığı tespitlerden sonra İzmir turizmi için sarfettiği çabalardan ötürü Mehmet İşler ve tüm ETİK Üyeleri’ne teşekkürlerini sunan Tunç Soyer, “Tüm bu anlattıklarımla bağlantılı olarak başta ETİK Başkanı Mehmet İşler olmak üzere tüm ETİK ailesine İzmir turizmine verdiği katkılardan ve göstermiş olduğu çabalardan ötürü kendilerini takdir etmekle birlikte her daim ortaya koymuş oldukları başarılı çalışmalardan ve yapmış oldukları bu anlamlı ziyaretten dolayı  kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.



Bu Haber 04.04.2015 - 10:29:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.