Iventum Global bu yıl 15 Hint düğünü yapmayı hedefliyor

Iventum Global bu yıl 15 Hint düğünü yapmayı hedefliyor
Iventum Global Yönetici Ortağı Bünyat Özpak, 2018 yılında toplam 15 Hint düğünü yapacaklarını açıkladı.


Türkiye'de bu yıl milyon dolar bütçeli 15 Hint düğünü gerçekleşeceğini söyleyen Inventum Global yönetici ortağı Bünyat Özpak, 2014 yılından itibaren ciddi bir tanıtım atağı yaptıklarını vurguladı.



Sabah'tan Talat Öztuzsuz'a konuşan  Özpak, "2019 hedefimiz 30 Hint düğünü yapmak" ifadelerini kullandı.

''BÜYÜK FİRMLARLA ÇALIŞIYORUZ''

Genellikle 400 ile 1000 davetli arasındaki büyüklüklerde düğünler yapıldığını söyleyen Özpak, konukların da ortalama üç gece dört gün konaklandığını belirtti. Özpak, düğün bütçesinin 500 bin dolardan başlayıp 4 milyon dolara kadar çıktığını belirterek şunları söyledi: "Tavan fiyat yok. Yapılabilecekler sadece hayal gücüyle sınırlı. Hindistan'da düğün organizasyonlarını planlayan büyük firmalarla birlikte çalışıyoruz. Onların düğünle ilgili taleplerini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl Kapadokya'dan getirdiğimiz balonu gelin arabası yapmıştık."

TAYLAND'IN TAHTINA ADAY

Her yıl onbinlerce Hint çiftin yurt dışında görkemli düğünlerle evlendiğini hatırlatan Bünyat Özpak, yıllık cironun 40 milyar dolara ulaştığını ve en büyük payı Tayland'ın aldığını ifade etti. Özpak, şöyle devam etti: "Antalya'da en az 100 otel Hint düğünlerine uygun altyapıya sahip. Amacımız Antalya'yı ikinci Tayland yapmak. Düğünlerin Mart-Mayıs ile Ekim- Nisan dönemlerinde, yani sezon öncesi ve sonrası olması; Antalya'da sezonu uzatmak için uygun bir alternatif."




Bu Haber 19.07.2018 - 09:18:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.