İşte Tez Tour ve Kilit Global'in Türkiye'de odaklanacağı yeni alan

İşte Tez Tour ve Kilit Global'in Türkiye'de odaklanacağı yeni alan
Tez Tour ile Kilit Global'in Türkiye'de MICE turizmine odaklanacağı belirtildi. Bu nedenle iki şirket, Antalya'da otellerin de katıldığı bir çalıştay düzenledi.


TurizmGüncel

Tez Tour ve partneri Kilit Global, Türkiye'de MICE turizmi olanaklarını ve fırsatlarını değerlendirmek amacıyla bir çalıştay düzenledi. Çalıştaya katılan Amara World Hotels, Crystal Hotels Resort & SPA, Rixos Hotels, Nirvana Lagoon Villas Suites and Spa, Martı Hotels and Marina, Regnum Carya Golf & Spa Resort, Mardan Palace, Barut Hotels, Calista Luxury Resort, Maritim Pine Beach, Lykia World & Links Golf tesislerinin temsilcileri, toplantı ve kongre turizmine yönelik olanaklar konusunda Rus şirketlere detaylı bilgiler sundu.

OTELLER MICE TURİZMİ KONUSUNDA TÜM ALTYAPIYA SAHİP

Toplantıda, Türkiye otellerinin MICE turizmi konusunda gerekli tüm altyapıya sahip olduğu belitilirken, ülkede MICE turizmi çerçevesinde hedeflenen sektörler de konuşuldu. Buna göre ilaç, inşaat, bilişim, reklam ajansı, medya, telekom gibi sektörlerin MICE turizmi çerçevesinde odaklanıcak alanlar olduğu kaydedildi. Çalıştayda ayrıca, sıradışı konser, etkinlik ve organizasyonlar düzenlenmesi konuları da değerlendirildi.

BURTİN: İŞ TURİZMİ POTANSİYELİ BÜYÜK

Tez Tour Finans Direktörü Alexander Burtin, kriz dönemlerinde bile MICE sektörünün ivme gösterdiğine dikkat çekti. Rusya'da yaşanan turist düşüşüne rağmen ilk altı ayda iş turizminde geçen yılkine yakın bir rakama ulaşıldığını kaydeden Burtin, "Bir destinasyon olarak Türkiye, kurumsal müşteriler tarafından en çok tercih edilen ülke. Uçuş kolaylığı, vizeye ihtiyaç duyulmaması ve ekim-nisan arasında çıkılacak uygun fiyatlarla hedeflere ulaşılır" değerlendirmesini yaptı.

ÇOK SAYIDA ÜLKEDE YAPIYOR

Tez Tour basın sözcüsü ise, aralarında Avusturya, Bulgaristan, Yunanistan, Mısır, Dominik Cumhuriyeti, Kıbrıs, Maldivler, Birleşik Arap Emirlikleri ve Sri Lanka'nın da bulunduğu onlarca ülkede, iş gezileri, toplantılar, sergiler ve konferanslar orgenize ettiklerini kaydetti.


Bu Haber 30.07.2015 - 14:46:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Turizmci 31.07.2015 - 09:21

    Turizm tarihinde en profesyonel iflası yapan bay Burtin , bay Snigibsky ve 600 milyon Euro banka borcu bulunan Kilit Global yine yanyana sevimli pozlarını vermişler.Yüzlerce otel ve turizm tedarikçisi alacaklarını bekler iken , şehre rus turıst gelmez iken , mice turizmi yapıp müşteri getireceğiz açıklamaları ile birde çıkıp kenilerini gülünç duruma düşürüyorlar. Mümkünse olacak işten bahsedelim , daha önceki açıklamalarında da Canada dan müşteri getirecekti Tez Tour.

  • Murat Bayram 31.07.2015 - 08:58

    İyi bari, para kazanırlarsa Tez Tour eski borçlarını öder belki...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.