İşte Jolly Tur'un 2014 büyüme oranı ve 2015 hedefleri

İşte Jolly Tur'un 2014 büyüme oranı ve 2015 hedefleri
2014 yılı ekim sonunda bir önceki yılın tamamına göre yüzde 34 büyüme kaydeden Jolly Tur, 2015 yılı için yüzde 25 oranında büyüme hedefliyor.



2015 yılını  inovasyona  önem vereceği bir yıl olarak planlayan Jolly  Tur ,  yüzde 100 müşteri memnuniyetine odaklanmış yapısıyla sektörün dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Jolly Tur, 5 yıl önce aldığı ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi Belgesi ile konuya verdiği önemi uluslararası platformda kanıtlarken, bu yıl bir kez daha farkını ortaya koydu. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’ndan aldığı “Tüketici Memnuniyeti Ödülü” ile tüketici odaklı bir yapı sergilediğini bir kez daha gösteren Jolly Tur’un müşteri memnuniyetine verdiği önemin bir diğer yansıması, AVM ofislerinde oldu. Müşteriler tarafından daha çok noktada görülmek istenen Jolly Tur, bu doğrultuda ülke genelinde 20 olan AVM ofis sayısını 35’e yükseltti. Ayrıca, tüm Türkiye  genelinde ofislerinde çağın gereklerine uygun olarak görsel ve teknolojik renovasyonlar gerçekleştirildi. Jolly Tur  yeni binasına taşınırken mevcutta ki  Call Center kapasitesini  100 kişiye  çıkartarak ve en üst teknoloji ile misafirlerine hizmet vererek yenilik ve geliştirmelerine 2015’te de  devam ediyor.



Müşteriyi memnuniyeti için her yıl pek çok yeniliği gerçekleştiren Jolly Tur, geçtiğimiz yıllarda özellikle teknoloji yatırımlarına hız vermişti. 2012-2013 yıllarında 7 milyon TL’lik teknolojik yatırım ile tüm altyapısını yenileyerek bu alanda pek çok yeniliğe hayat veren Jolly Tur, bu yıl da “Jolly Blog”a hayat verdi. Jolly Blog’da seyahat severler için dünya ve Türkiye’de yeni keşif noktalarından püf noktalarına kadar yön gösterici pek çok orijinal içerik yer alıyor. Jolly Blog’da ayrıca, seyahat blogerlarının tatil deneyimlerini paylaşacağı, ünlü isimlerin özel deneyimlerini anlatacağı bir bölüm de yer alacak.

Jolly Tur’un bir diğer yeniliği de geçtiğimiz yıllarda kurulan Jolly Akademi’nin yeniden yapılandırılması oldu. Jolly Akademide tüm satış ekiplerine birebir eğitimler verilmesinin yanı sıra  teknolojik imkanlar kullanılarak , uzaktan erişimle eğitim çalışmaları da yapılarak satış temsilcilerinin güncel bilgi ve eğitime sahip olması sağlanmış oluyor.



ERKEN REZERVASYONDA BİR İLK DAHA

2014 ve daha önceki yıllarda gerçekleştirdiği ilklerle turizm sektörünün öncüsü olarak kabul edilen Jolly Tur, 2015’i de trend yaratacak yeniliklerle karşılıyor. Tüm departmanlarda aynı anda erken rezervasyon fırsatı ile bir başka yeniliğe daha hayat veren Jolly Tur, bu fırsatı 17 Kasım 2014 itibariyle misafirlerine sunmaya başlayacak. Sektördeki bu ilki, yüzde 50 indirimden başlayan avantajlı fiyatlarla hayata geçirmek için hazırlıklarını tamamlayan Jolly Tur’un sunduğu bu avantaj, kampanyanın ilk döneminin bitiş tarihi olan 8 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek. Erken rezervasyon kampanyaları, Mayıs 2015 tarihine kadar indirim oranları düşerek devam edecek.




Öte yandan, erken rezervasyon fırsatları, müşteriler açısından giderek daha çok tercih edilen bir yöntem olmaya başladı. Jolly Tur yetkilileri, erken rezervasyonla tatil yapan müşteri sayısının toplam müşteri içindeki yerinin oldukça büyük oranlara ulaştığını belirterek, bu yöndeki tercih eğiliminin daha da yükseleceğinin altını çizdiler. Bu beklentideki en önemli etkenler “yüzde 50’lik indirim”, “otel seçiminde geniş yelpaze” ve “erken rezervasyon sigortası” avantajları olarak ifade ediliyor. Erken rezervasyon sigortasının yarattığı en önemli fırsatlardan biri, misafirlerin kasım ayında rezervasyon yaptırmaları halinde bile, tatil için belirlenen tarihin 72 saat öncesinden iptal hakkına sahip olmaları. Misafirler, 10 TL’den başlayan fiyatlarla bu güvenceye sahip olabilirken, yurtdışı ve cruise turlarında ise bu güvence, “seyahat koruma paketleri” ile sağlanıyor.

YURTDIŞINA ERKEN GİDENLER İÇİN AYRICALIKLI HİZMET


Jolly Tur’un erken rezervasyon kapsamında gerçekleştirdiği bir diğer yenilik ise yurtdışı turlarını kapsıyor. Yurtdışı turlarında ilk olarak nitelendirilebilecek yeniliklerle ilgi odağı haline gelen Jolly Tur, bu yıl da geleneği bozmayarak Yurtdışı turlarda da Yaz Erken Rezervasyon kampanyası”nı başlattı. Geçmiş yıllarda yapılan 200 euro’ya varan indirimlere ek olarak erken rezervasyon yaptıranlar için hizmette de ayrıcalıklı paketler oluşturan Jolly Tur, bu kapsamda erken rezervasyon ürünlerinin bazılarına “ekstra turlar”ı dahil ederek  ya da misafirlerini satın aldıklarından bir üst sınıf otele upgrade ederek sektördeki ayrıcalığını ortaya koyuyor.

Jolly Tur’un, Yurtdışı turlarda 2015 için hazırlıkları devam eden en önemli yeniliklerden biri de “kişiye özel tailormade” ve “butik paket tur anlayışı” nı içerecek konsept çalışması. Geliştirdiği bu özel hizmet projesi çerçevesinde üst segmente ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmayı planlayan Jolly Tur, özellikle uzak mesafe turlarında farklılıklar yaratmaya odaklanıyor.

Jolly Tur’un yurtdışı turlarının bu yıl da “seyahat koruma paketi” ile güvence altına alındığının altını çizmek gerekiyor. Bu çerçevede misafirlerin karşısına çıkabilecek tüm olumsuzlukları dikkate alan Jolly Tur, son dakika aksiliği olarak vize çıkarılamaması, işten çıkartılma ve sağlık sorunları gibi gelişmeleri göz önüne alarak özel bir güvence sistemi geliştirdi. Jolly Tur ekibi, mazeretlerin belgelenmesi durumunda küçük bir kesintiyle tur bedelini iade ediyor.





Bu Haber 14.11.2014 - 11:26:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.