İşte Almanya seyahat pazarında bu hafta öne çıkan haberler

İşte Almanya seyahat pazarında bu hafta öne çıkan haberler
Thomas Cook eski turizm müdürü Michael Tenzer yeni bir online tur operatörü kurdu, charter şirketi Small Planet Airlines filosunu büyütüyor, Eurowings uzak mesafe uçuş ağını genişletiyor.... İşte bu hafta Almanya seyahat pazarının öne çıkan gelişmeler.



TurizmGüncel - Dış Haberler

Alman tur operatörleri ile yaptığı anlaşmaları genişleten charter hava yolu şirketi Small Planet Airlines, filosundaki uçak sayısını 5'ten 10'a çıkarıyor. Şirket, Thomas Cook ve TUI'nin ardından FTI ve DER Touristik ile de anlaşma imzaladı.

HANGİ TUR OPERATÖRÜ İÇİN NEREYE UÇACAK?

FTI için A320'lerle Hanover'dan Mısır ve Malta'ya uçacak olan Small Planet Airlines, başka bir Airbus ile de Almanya'nın diğer havalimanlarından Hurghada ve Marsa Alam'a uçacak. Şirketin filosunda yer alan uçaklardan ikisi ise kış sezonunda TUI için Paderborn, Thomas Cook için ise Amsterdam'dan uçacak. Şirket ayrıca, DER Touristik için ise Düsseldorf ve Hamburg'dan İspanya ve Yunanistan'a; TUI için ise Leipzig'den iki ülkeye operasyon yapacak.



EUOWINGS UZAK MESAFE UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR

Öte taraftan Alman hava yolu şirketi Eurowings, uzak mesafe uçuş ağını genişletiyor. Kasım ayından itibaren Köln/Bonn Havalimanı'ndan Cape Town'a uçuş başlatacak olan şirket, Güney Afrika Hava Yolları'nın Münih ve Londra'dan Johannesburg'a yapacağı uçuşlar için de partnerlik anlaşması imzaladı.

MICHEAL TENZER ONLINE TUR OPERATÖRÜ KURDU

Thomas Cook'un eski turizm müdürlerinden Michael Tenzer, yeni bir online tur operatörü kurdu. Viamonda adlı tur operatörünün başta Asya olmak üzere uzak mesafe destinasyonlara ağırlık vereceği ifade edildi. Viamonda, uçaktan otele ve ek ürünlere kadar geniş bir yelpazede müşterilere ürünler sunacak.

GEBECO HEM KRUVAZİYER HEM AFRİKA PROGRAMINI GENİŞLETİYOR

Avrupa'nın en büyük seyahat grubu TUI, 2017 yılında hafif büyüme sağlayan kültür turları spesiyalisti Gebeco'nun 2018 programını genişletiyor. Geçen yıl 60 bin yolcuya ulaşan ve 116 milyon euro gelir elde eden Gebeco'nun, yeni sezonda hem kruvaziyer programını genişleteceği hem de Afrika'da birkaç yeni destinasyonu programına alacağı belirtiliyor.

DER TOURISTIK 2018 PROGRAMINI SATIŞA AÇTI

Almanya'nın önde gelen bir diğer tur operatörü DER Touristik ise 2018 programını acente satışlarına ve münferit satışlara açtı.


Bu Haber 05.10.2017 - 14:50:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.