İşte AKP'nin geleneksel istişare toplantılarını yapacağı yeni otel

İşte AKP'nin geleneksel istişare toplantılarını yapacağı yeni otel
AKP'nin yıllık toplantılarını yaptığı Kızılcahamam'daki otelle yollarını ayırmasının ardından, toplantıların yapılacağı yeni adres belli oldu. Hürriyet Gazetesi'nden Ümit Çetin'in haberine göre, AKP bundan böyle yıllık istişare ve değerlendirme toplantılarını Güral Afyon Termal Hotel'de yapacak.


Kızılcahamam'daki Asya Termal Otel'de yapılan AKP'nin geleneksel toplantıları, bundan böyle  Güral Afyon Termal Hotel'de yapılacak. Kararın alınmasında, Kızılcahamam'daki otelin Gülen Cemaati ile ilişkili olması gösteriliyor. RP ve FP dönemlerinde Başkent Üniversitesi’nin Kızılcahamam Soğuksu Milli Parkı’ndaki uygulama oteli Patalya’da yapılan toplantılar, AKP'nin iktidara gelmesi ile brlikte  Asya Termal Otel’e kaydırılmış ve otelin havuzu kadın - erkek olarak ayrılmıştı.

TEK ADRES OLDU

Otel AKP’nin ilk kampının ardından, devlet kurum ve kuruluşlarının da tek adresi oldu. Bakanlıklar ve bağlı kuruluşların seminer, toplantı, konferans, eğitim gibi organizasyonlarının neredeyse tamamı Asya Termal Otel’de yapılmaya başlandı. Bu süreç Başbakan Erdoğan’ın Gülen Cemaati’ne karşı cephe almasıyla son buldu. Devlet kurum ve kuruluşlarının tüm rezervasyonları bir anda iptal edildi.

EŞ VE ÇOCUKLARA BAŞKA OTEL

Afyon'daki otele son anda rezervasyon  yaptırıldığı için eş ve çocuklara yer bulunamadı. Parti yöneticileri milletvekillerinin eş ve çocuklarının yakın bir otelde misafir edileceklerini kaydettiler. (Hürriyet)


Bu Haber 21.04.2014 - 17:18:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.