İspanya turizmi toplu sex skandalıyla çalkalanıyor

İspanya turizmi toplu sex skandalıyla çalkalanıyor
İspanya'nın Mallorca Adası'nda geçen hafta 18 yaşındaki bir genç kadının bir barda 24 erkeğe oral seks yaparken çekilen görüntülerinin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor.

 
Bedava alkol karşılığında böyle bir şey yaptığı belirtilen Kuzey İrlandalı kadının ailesi, kızlarını affederken; olayın gerçekleştiği Magaluf beldesinin bağlı olduğu Caliva kasabasında benzer vakaların yaşanmaması için yasal düzenlemeler yapıldı.
 
Mallorca merkezli "Carnage Magalluf" isimli şirketin düzenlediği bir parti sırasında gerçekleştiği tahmin edilen olayın hemen ardından gerekli soruşturmaların başlatılması için polise talimat veren Calvia Belediye Başkanı Manuel Onieva, kasabadaki barlarda bu tip partiler organize eden firmalara yönelik daha sıkı kontroller yapılabilmesi için yerel yönetime daha fazla yetki veren bir yasanın yürürlüğe sokulduğunu söyledi.
 
Mallorcalı yetkililerin de İspanya Turizm Bakanlığı ve İngiltere'nin Madrid Büyükelçiliği ile temasa geçerek, adanın imajını düzeltmek için atılabilecek adımları ele aldığı belirtildi.  (Hürriyet)


Bu Haber 11.07.2014 - 09:08:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.