İrfan Demirok açıkladı: Mardan'da full board sistemini uygulayacağız!
30.03.2011 - 15:38:52
Mardan Palace'ın yeni CEO'su İrfan Demirok, tesisin yeni yapılanması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Demirok, "Mardan Palace'ı Türkiye'ye kazandıracağız. Bu devrimi herkes hissedecek" dedi.
Mardan Palace’ın Ceo’su olduktan sonra oteli 1 aylığına kapattıklarını ifade eden İrfan Demirok, tesisin konseptini değiştirerek tekrar hizmete sunduklarını söyledi. Tesisin konseptini Full Board olarak açıklayan Demirok, “Konsepti değiştirdik ancak kesinlikle Her Şey Dahil yok. Sistemimiz Full Board. Sabah, öğlen ve akşam yemeği içecekler de içinde olacak. Diğer barlar ve alakartlar ekstraya dahil olacak. İnsanlar burada oda kahvaltı da alabilir yarım pansiyon hizmet de alabilir, Full Board da alabilir. Önceden en büyük şikayetlerden biri fiyatlardı. Şu an da ekstra fiyatlarının hepsi artık dışarıda güzel bir restoranda ödeyeceğiniz para kadar olacak. Daha güzel bir ortamda daha güzel hizmet alacak insanlar. Her şeyin bir dengesi olması lazım. Full Board sistemine geçişimiz dünya trendlerine göre tespit edildi” dedi
OTELDE KONAKLAYANLAR, "VERDİĞİM PARANIN KARŞILIĞINI ALDIM" DİYEBİLMELİLER
Mardan Palace’da şu ana kadar uygulanan sistemin şehir oteli konsepti olduğunu ifade eden Demirok, “Şehir otellerinde insanlar ortalama iki gece kalır. Burada insanlar ortalama 10 gün kalır. 10 gün insanlar tatil yapmak isterlerken daha rahat bir ortam da istiyorlar bu süreçte. Kim olursa olsun herkes verdiği paranın karşılığını ister. Ne olursa olsun insanlar bir şeye değerinin üzerinde para vermek istemez. Misafirlerimiz tesisimizden çıkarken ‘Ben bu parayı veriyorum ve bunun karşılığını alıyorum’ diyerek çıkacak. Biz bunu yapacağız. Misafirlerimiz Türkiye’nin en iyi otelinde en iyi hizmeti en uygun fiyata alabilecekler.Piyasadaki en iyi otellerin biraz üstünde olacağız” dedi.
DEĞİŞİMİ BİRKAÇ AY SONRA HERKES GÖRECEK
Tourism Today'e açıklamalarda bulunan Demirok, daha önce çalıştığı turizm grubunda Mardan Palace’ı açıldığı zaman ciddi bir rakip olarak gördüklerini ancak bunu karşılarında göremediklerini ifade etti. Demirok, “Biz burada yeni bir devrim yaratıyoruz. Birkaç ay sonra bu devrimi herkes hissedecek. Bu tesisin önünde olan engeller veya eksiklikleri artıya çeviriyoruz. Örnek vermek gerekirse burada eğlence ayağı zayıftı. Biz şu an dünyanın en iyi ve en farklı eğlence konseptini uygulayacağız. Çocuklar için her gün 23 Nisan havasında etkinlikler olacak. Standart animasyonun dışında her gün farklı eventler olacak” dedi.
NİSAN-EKİM ARASDINDA YÜZDE 70 DOLULUĞA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ
Kış aylarında 600 yaz aylarında ise 800 personel ile çalışacaklarını söyleyen İrfan Demirok, “1 Nisan ile 31 Ekim arasında yüzde 70 doluluk oranı ortalamasını yakalamayı hedefliyoruz. Tesis 12 ay açık kalacak” dedi. Mardan’ın şu ana kadar kapalı bir kutu olduğunu belirten Demirok, “Mardan Palace, şu ana kadar farklılığını gösterememiş. Burası sonuçta bir otel. Burasının çalışması için insanların burayı görmesi lazım. Bu durum doğru konsept doğru yönetim ve doğru pazarlama ile alakalı” dedi.
PAZARIMIZI GENİŞLETECEĞİZ
Birkaç pazar ile sınırlı kalmayacaklarını da söyleyen Demirok, birkaç pazar yerine bütün pazarlarda yer alacaklarını ifade etti. Yerine ve zamanına göre doğru pazarda yer alacaklarını söyleyen Demirok, “Örneğin Nevruz var ise otelimizi İran’da pazarlayacağız. Rusya’da bayram var ise oraya göre pazar stratejisi yapacağız. Pazarlama ile ilgili ekibimiz iyi bir çalışma yapıyor. Bir ay önce 10 oda doluluk yoktu, bugün ise 250 odamız dolu. Bu da pazarlamaya odaklanma ile alakalı bir durum” diye konuştu
Bu haber 30.03.2011 - 15:38:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
| h - 01.04.2011 08:28:18 |
her tesis doğru insanla yönetilirse ulaşamayacağı hedef yoktur
|
| esra eran - 12.04.2011 09:52:39 |
mardan 'a gelir ve beğenirdik. A plus bir oteldi. Fakat bu nevruz için de pazarlarız, ona da pazarlarız, buna da pazarlarız
derken kalitesiz bir hale gelmesin. Pazarlama stretejini her ülke doldursun diye bakarsanız arap pazarı da var.
kalitesiz bir hal alacak kaliteli avrupalı ve yerli turiste güle güle yani. zengin kırolara açığız diyorsunuz. bir 6 ay sonra olacakları gorun o zaman
|