Intourist’ten Dalaman’a mayıs müjdesi

Intourist’ten Dalaman’a mayıs müjdesi
Intourist Ticaret Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bölükbaşı, grubun bu yıl Dalaman’a 100-110 bin arasında turist taşıyacağını açıkladı. Bölükbaşı, ''Hiçbir tur operatörünün doğru dürüst uçak koymadığı mayıs ayında da 20 bin turisti Dalaman’a götüreceğiz'' diye ekledi.



TurizmGüncel
 
‘’Bu yıl Dalaman’da liderliğe oynuyoruz’’ diyen Bölükbaşı, 6 şehirden (Moskova, St. Petersburg, Ekaterinburg, Kazan, Ufa ve Samara) haftada toplam 20 uçuş gerçekleştireceklerini ifade etti.
 
‘100 BİNDEN FAZLA TURİST GETİRECEĞİZ’
 
2013 yılında tüm sezonda Dalaman’a getirdikleri turist sayısının 13 bin olduğunu belirten Bölükbaşı, ‘’2014 yılında 38 bine, 2015 yılında ise 60 bine ulaştık. 2016 yılında destinasyon kapalıydı, bu yıl ise 100-110 bin hedefine ulaşacağız.’’ değerlendirmesini yaptı. 
 
MAYIS MÜJDESİ
 
Intourist’in mayıs ayında da 20 bin turisti Dalaman’a taşıyacağını belirten Bölükbaşı, şunları söyledi:
 
‘’Bölgedeki otelciler özellikle erken rezervasyon satışlarının düşüklüğünden ve genel olarak da mayıs ayındaki boşluklardan yakınıyorlar. Bizim 20 bin civarında turist getireceğimizi öğrenince şaşırdılar. Hiçbir tur operatörünün mayıs ayında bölgeye doğru düzgün uçuş koymadığını söyleyip destek istediler.’’
 
Dalaman otellerinin mayıs ayı için çok özel fiyatlar verdiğini belirten Bölükbaşı, ‘’Biz de otelcilere ve bölgeye destek olup çok özel paket fiyatlar hazırlıyoruz. Dalaman’ın büyümesi Türkiye’nin büyümesidir.’’ ifadelerini kullandı. 
 
 
 



Bu Haber 11.04.2017 - 12:40:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • DİDİM 11.04.2017 - 05:51

    İntourist i ve diğer bütün Tur operatörlerini öncelikle takdir ediyoruz ancak Bodrum Milas Havaalanına ,Bodrum ve DİDİM e de destek vermelerini talep ediyoruz.Eminim ki üzerinde çalışılsa Bodrum ve Didim otelleride bütün Tur operatörlerine verdiği desteği İntourist e de verirler.Geçmiş dönem de İntourist Didim bölgesine çalışmıştı yeniden neden olmasın.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.