İngiliz turizm sitesi Türk oteli hedef almaya devam ediyor

İngiliz turizm sitesi Türk oteli hedef almaya devam ediyor
Marmaris Palace Hotel'de İngiliz müşterilerin salmonella virüsü kaptığı iddiları tartışılmaya devam ediyor. İngiliz tutizm sitesi Travelmole, Thomas Cook'u, "insanların virüs kaptığı otele sahip çıkıyor" diyerek eleştirdi. Site, daha önce de söz konusu otelde "salmonella visürüsü" haberleri yayınlamış, otel yönetimi ise haberi yalanlamıştı.


TurizmGüncel

Bu yılın haziran ayında, İngiliz müşterilerin Hotel Marmaris Palace'da salmonella virüsü kaptığı haberleri medyada yer almıştı. Konu İngiltere'de tartışılmaya devam ediyor.

İngiliz turizm sitesi Travelmole, Thomas Cook'u "İnsanların salmonella virüsü kaptığı otele sahip çıkıyor" diyerek eleştirdi. Thomas Cook'un otel için "Thomas Cook müşterileri Hotel Marmaris Palace'ta, Thomas Cook'tan bekledikleri yüksek kalitede servis ve hizmeti alacaklardır" demesi eleştiri konusu oldu. Haberde, haziran ayında bu otelde konaklayan beş aile ve çocuklarının salmonella visürüne yakalandığının raporlarla sabit olduğu da iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Thomas Cook yetkilisi ise, müşterilerin düzenli bakımı yapılan, güvenli ve hijyenik bir ortamda tatil yapmalarının kendileri için birinci öncelik olduğunu ifade etti. Yetkili, "Olayla ilgili olarak bir yandan bizim başlattığımız soruşturma, bir yandan da ailelerin başlattığı yasal süreç devam ediyor" dedi.








Bu Haber 10.12.2014 - 16:57:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.