'İki yeni otel için görüşüyoruz, Anadolu’da büyüyeceğiz'

'İki yeni otel için görüşüyoruz, Anadolu’da büyüyeceğiz'
Ceylan İşletme A.Ş. Sherwood Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Ceylan, gelecekle ilgili projelerini ve otellerde yaptıkları çalışmaları Turizm Güncel’e anlattı.

 Eda Özsoy – Turizm Güncel
 
Bu yıl Lara’daki tesislerinde ciddi bir renovasyon yaptıklarını belirten Hasan Ali Ceylan, kaba inşaatla birlikte tüm yapıların sökülüp yeni dekorasyonların yapıldığını söyledi. 
Daha üst segmentle yarışabilmek için adına bu renovasyonu gerçekleştirdiklerini ifade eden Ceylan, 125 oda ilaveyle toplam 17 milyon Euro’luk bir harcama yaptıklarını bildirdi. 
Doğan Holding’den aldıkları eski Milta Tatil Köyü’nün tamamen yeniden yapıldığını belirten Ceylan, tesisin deluxe segmente hizmet verdiğini anımsattı.
 
İKİ YENİ SATIN ALMA İÇİN GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ

Toplamda 6 otele ulaştıklarını hatırlatan Ceylan, konuşmasını şöyle sürdürdü; 

 “Şirket bünyemizde Lara ve Boğazkent’teki arazilerimiz var. Bunları değerlendirmek istiyoruz. İlk tercihimiz bu alanlar olacak. Yeni otel satın almalar için yaptığımız iki görüşmemiz var. Biri Belek’te, diğeri de Fethiye’de… 

ANADOLU’DA BÜYÜMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Turizm sektöründe büyümeyi düşünüyoruz. İşin karlılığından ve kalitesinden ödün vermediğimiz müddetçe büyümeyi planlıyoruz. 
Anadolu’nun başka şehirlerinde de oteller bakıyoruz. Önce yakın olması bakımından Isparta ve babamızın memleketi olduğu için Burdur’u düşünüyoruz. Bizim aklımızda Anadolu’daki iller var”

2014 GENELE BAKILDIĞINDA İYİ BİR YIL DEĞİLDİ

2014’ün son zamanların en kötü yılı olduğunu kaydeden Ceylan, “Biz otellerimizin renovasyonundan dolayı bütün tesislerimizde bunu hissetmedik. 2014 temmuz ayı bile genele bakıldığı çok iyi geçmedi.  2015 yılı için de İngiltere’deki satışlara bakınca bir gerileme var. Ama bizim otellerimiz bazında son haftalarda satışlarımız geçen yıla göre artışa geçmiş. Böyle devam ederse, geçen yılki satış kaybımızı kapatacağımızı düşünüyoruz.”
 


Bu Haber 13.11.2014 - 14:37:05 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mehmet Biçer 15.11.2014 - 11:03

    Herşeyin en güzeli hak eden Hasan Ali Beye ve Ceylan ailesine başarılar..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.