IGA’dan UBER iddialarına yalanlama: 34 Nolu Taksiciler Kooperatifi ile...

IGA’dan UBER iddialarına yalanlama: 34 Nolu Taksiciler Kooperatifi ile...
İstanbul’a yapılan üçüncü havalimanında taksi hizmetlerinin UBER’e verileceğine dair iddialara yanıt geldi.

 
Habertürk yazarı Fatih Altaylı’nın “Üçüncü Havalimanındaki taksi hizmetleri UBER’e verilecek’ şeklindeki iddiasına, havalimanını 25 yıl boyunca işletecek olan İGA’dan yanıt geldi. IGA tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada söz konusu iddia reddedilerek, 34 Nolu Taksiciler Kooperatifi ile sözleşme aşamasında olunduğu kaydedildi. 



IGA tarafından yapılan açıklama şöyle:

“İstanbul Yeni Havalimanı’nı yolcu deneyimi konusunda 'dünyanın en önemli havalimanı' haline getirmeyi hedefleyen İGA, bu anlayışla daha önce görülmemiş bir taksi hizmeti için yeni standartlar paketi belirlemiştir. Tamamlandığında 'dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı' olacak İstanbul Yeni Havalimanı’na yakışır bir hizmet vermek hedefiyle 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi ile gerçekleştirilecek sözleşmeye pek çok yeni standart eklenmiştir. Ortak karara bağlanan yeni standartlar, sıklıkla denetlenecek ve yolculara en iyi hizmetin verilmesi konusu üzerinde titizlikle durulacaktır.
 
'34 NO'LU TAKSİCİLER KOOPERATİFİ'
 
İGA, 34 No’lu Taksiciler Kooperatifi ile yapacağı sözleşmenin son safhasında bulunmaktadır. Onayların tamamlanmasının ardından sözleşme imzalanarak gerekli açıklamalar yapılacaktır. Bu noktada, haberde bahsi geçen şirket ile herhangi bir görüşme yapılmamış, anlaşmaya varılmamıştır." 


Bu Haber 06.04.2018 - 19:11:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.