İflas eden TED Travel müşterilerinin dönüş işlemleri tamamlandı

İflas eden TED Travel müşterilerinin dönüş işlemleri tamamlandı
İflas eden Rus tur operatörü TED Travel'ın Antalya'daki müşterilerinin son bölümü de ülkelerine gönderiliyor.



TurizmGüncel - Dış Haberler

İflas ettiğinde Türkiye'de 780 civarında müşterisi bulunan Rus TED Travel yolcularının ülkelerine dönüş işlemleri bugün tamamlanıyor. Rus Tur Operatörleri Birliği'nin yaptığı açıklamaya göre, TED Travel'ın son 37 yolcusu da bugün ülkelerine dönüyor.

YOLCULARIN DÖNÜŞ ÜCRETİNİ KİMİN KARŞILADIĞI BİLİNMİYOR

Son kafilenin TUI'ye ait I Fly hava yolu şirketi tarafından ülkelerine götürüleceği açıklanırken, bu yolcuların dönüş ücretlerinin kim tarafından karşılandığının ise bilinmediği ifade edildi.

15 YOLCU DÖNMEYİ REDDETTİ, 27'SİNİN YERİ BİLİNMİYOR

Türkiye'de kalan 42 TED Travel yolcusundan 15'inin 1 Eylül'de dönmeyi reddettiği, 27 turistin lokasyonunun ise bilinmediği açıklandı. TED Travel'ın incoming işini yapan Antalya merkezli Jazz Travel, söz konusu yolcuların büyük ihtimalle kendi imkanları ile başka otellere geçtiği bilgisini verdi.


Bu Haber 01.09.2017 - 12:20:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Ahmet 01.09.2017 - 02:34

    Sayın site yoneticisi, Sizden ricamiz bu sirketin sahibi olan Cafer Cetin Bozaci`yi da bu haber metnine eklemeniz. Bu adam bir suru insani dolandirdi. Herkez biliyor Ted Travel`in Cetin Bozaciya ait oldugunu ama hic yazmiyorsunuz. Haberin biraz daha objektif olmasi gerekiyor. Saygilar,

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.