ICVB İstanbul’u EIBTM Fuarı’nda temsil ediyor

ICVB İstanbul’u EIBTM Fuarı’nda temsil ediyor
İstanbul’un yurtdışındaki tanıtım faaliyetlerinde etkin bir rol oynayan ICVB (İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu), yeni bir fuar organizasyonunda daha İstanbul’u temsil ediyor.


İspanya Barselona’da 18-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen EIBTM Fuarı’nda Türkiye standının organizasyonu, bu yıl da İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB-İstanbul Convention & Visitors Bureau) ile Madrid Kültür ve Tanıtma Müşavirliği tarafından ortaklaşa gerçekleştiriliyor.

EIBTM Fuarı’nda Türkiye bu yıl da 400 m2’lik görkemli bir stant ile temsil ediliyor. Türkiye standında 35 katılımcı ünitesinde toplam 52 sektör kuruluşu ve firma yer alıyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı da stantta ayrı bir desk ile temsil ediliyor.

EIBTM Fuarı’na ilişkin olarak ICVB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşık, “Düzenlenmeye başlandığı tarihten bu yana sektörün en başarılı fuar organizasyonlarından biri olarak öne çıkan EIBTM, her yıl artan bir ilgi ve katılımcı sayısıyla başarısını perçinliyor. ICVB olarak biz de, bu önemli fuarda İstanbul’u en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.  

EIBTM Fuarı’na Türkiye’den katılan temsilciler arasında İstanbul’un yanı sıra, Antalya, İzmir ve Ankara Kongre ve Ziyaretçi Büroları ile Türk Hava Yolları, kongre merkezleri, oteller ve acenteler yer alıyor.





Bu Haber 18.11.2014 - 14:07:41 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.