ICVB, dünya medyasını İstanbul'da ağırladı

ICVB, dünya medyasını İstanbul'da ağırladı
Dünyanın önemli kongre ve toplantılarını İstanbul’a getirmek için çalışmalarını sürdüren İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu- ICVB’nin yürüttüğü tanıtım çalışmaları hızla sürüyor. ICVB, İstanbul’un uluslararası toplantı ve kongre pazarındaki iş potansiyelini artırmak ve İstanbul’u dünya kongre ve toplantı sektörüne tanıtmak için bu kez kongre, etkinlik ve insentif alanında sektörün en çok okunan yayınlarının temsilcilerini İstanbul’da buluşturdu.


Amerika, Avrupa ve Asya’dan 14 uluslararası medya temsilcisi 25-28 Mart tarihleri arasında ICVB evsahipliğinde ilk kez İstanbul’da buluştu.

4 gün boyunca yapılan gezi programı kapsamında açıklama yapan İstanbul Kongre ve Turizm Bürosu ICVB Genel Müdürü Özgül Özkan Yavuz “İstanbul’un uluslararası arenada en iyi yere ulaşması için çalışmalarımız sürüyor. Gezimize katılan basın mensuplarının büyük çoğunluğu İstanbul’a ilk defa geldiler ve burada bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Gerek ulaşım kolaylığı, gerekse sunduğu dinamik ve farklı atmosfer ile İstanbul’un, kongre ve toplantı sektörü için eşsiz birlokasyon olduğunu ifade ettiler. Basın gezimiz sonucunda bu önemli yayınlarda yer alacak olan İstanbul haberleri, bizim için çok kıymetli ve kentimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacak” dedi.

Amerika, Fransa, İngiltere, Belçika, Almanya, Slovenya ve Hindistan’dan toplam 14 kongre, etkinlik ve insentif yayınını temsilen basın gezisine katılan editör ve muhabirler, 25-28 Mart tarihleri arasında İstanbul’da ağırlandı. ICVB ev sahipliğinde bir araya gelen, sektörün en önemli dergilerinin temsilcileri, yapılan tur programı çerçevesinde kongre merkezleri başta olmak üzere, çeşitli otelleri,kültür-sanat merkezlerini, yeme-içme mekanlarınıincelediler, İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini gezdiler ve sektör temsilcileriyle buluştular.

 

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ICVB, yapılan bu çok özel çalışmayla İstanbul’un tanıtımını toplam 375.000 tiraj ile yayınlanan önemli medya kanalları ile uluslararası sektöre ulaştırmış olacak.

 

İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB, Başkanlığı İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar tarafından yürütülen ve bünyesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, THY, TÜRSAB, TUROB, TYD ve SKAL temsilcilerinin yer aldığı, Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı -TUGEV oluşumunun çatısı altında, İstanbul’un yurtdışında tanıtımı çalışmalarına hızla devam etmektedir.



Bu Haber 30.03.2015 - 11:01:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.