IATI yeni turizm sezonuna Satış Kanalları Lansmanı ile start veriyor

IATI yeni turizm sezonuna Satış Kanalları Lansmanı ile start veriyor
20 Nisan Pazartesi günü Akra Barut otelde 14:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan lansmanda otellere IATI’nin satış kanallarını kullanarak nasıl daha fazla satış yapabilecekleri ve gelirlerini nasıl arttıracakları anlatılacak.


IATI sahip olduğu gerçek zamanlı entegrasyonlar sayesinde bünyesindeki otelleri bir çok satış kanalına aynı zamanda açabiliyor.

Bu satış kanalları arasında dünyada 18 binden fazla acente ve kendi satış ağlarına sahip Biblio Globus gibi büyük tur operatörleri de bulunuyor.

IATI platformunda yer alan oteller aynı zamanda Tripadvisor ve Google Hotel Finder kanalları ile de satış gerçekleştirebiliyor.

IATI’nin geliştirdiği dinamik paket rezervasyon sistemi HWEB ile oteller kendi web sayfaları üzerinden de son kullanıcıya da satış yapabiliyorlar.

Lansman hakkında görüşlerini belirten IATI Konaklama Departmanı Direktörü Bahadır Gerçek, IATI platformunun tüm önemli satış kanalları ile entegre olduğunu, otellerin bu kanalları kullanarak daha efektif bir yield yönetimi gerçekleştirebileceklerini ifade etti. Gerçek, sezon öncesi tüm turizm camiasını bu lansmanda görmekten dolayı büyük  mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.


Bu Haber 16.04.2015 - 11:09:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Turizmci 16.04.2015 - 11:26

    Kesinlikle katılacağım, kaçırmayacağım bir sunum olacağına eminim.. IATI her zaman yelpazesine yeni ürünler katıyor ve en heycan vericisi de TripAdviser benim için.. Görüşmek üzere..

  • otelci 16.04.2015 - 04:39

    bu tarz seminerler Antalya otelcilerinin kenini geliştirmesi açısından çok olumlu oldu, devamını diliyoruz. Aynı şekilde Think Tank toplantıları da

  • otelci 16.04.2015 - 02:45

    Kazakistan fuarı var uçak akşam. Sıkışık olacak ama yine de gitmek lazım.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.