IATI, 32 ülkeden temsilcisiyle Antalya'da buluştu

IATI, 32 ülkeden temsilcisiyle Antalya'da buluştu
Dünyanın dört bir yanından gelen IATI Temsilcileri 2014 yılı gelişmelerini değerlendirip 2015 yılı için yeni hedefler ve stratejiler belirlediler.


Antalya, Beldibi Premier Palace Otel'de 28 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ve  IATI Türkiye, Almanya, Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Azerbeycan, Gürcistan, Moldova, Belarus, Sırbistan, Suudi Arabistan, Irak,İran, İsviçre, Gabon, Sudan ve diğer ülke temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda seyahat sektörünün geleceği değerlendirilirken, IATI'nin yeni dijital ürünleri HWEB, AWEB ve Aerobilet B2C çözümleri temsilcilere tanıtıldı.

Toplantı sonrasında IATI'nin yeni ülke temsilcilikleri açılmasına karar verilirken, HWEB ve AWEB çözümlerinin tüm aktif ülkelerde yaygınlaştırılmasına karar verildi.

Toplantıda Mobil uygulamaların da altı çizilirken, IATI 'nin bu platformda da ürünlerinin hazır olduğu temsilcilere iletildi.

IATI 2015 yılında Avrupa başta olmak üzere diğer coğrafyalarda da genişlemesini sürdürecek.

IATI'nin oteller için geliştirdiği dinamik paket rezervasyon sistemi HWEB'in 2015 yılı hedefi de 250 bin pax olarak belirlendi. HWEB ilk senesinde 25 bin pax lık rezervasyon kapasitesine ulaşması bekleniyor.




Bu Haber 01.09.2014 - 10:36:59 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.