I-MICE yurt içi ve yurt dışı temsilcilikleriyle büyüyecek

I-MICE yurt içi ve yurt dışı temsilcilikleriyle büyüyecek
Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE), üyeleri ve MICE acentelerine yönelik "Network Party" etkinliği düzenledi. Derneğin üye sayısını arttırarak daha da güçleneceğini söyleyen I-MICE Başkanı Serdar Söyler, "Bu sene yurt içi ve yurt dışında temsilciliklerimizi açıp, çok daha geniş kitlelere dokunmak ve fayda üretmek istiyoruz." dedi.

 
Tüm sektör paydaşlarını bir araya getirmek adına yola çıkan Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE), üyelerini Endam İstanbul'da düzenlenen partide buluşturdu. Hezarfen Ahmet Çelebi’nin kanatları altında "STRESİNİZİ BOŞLUĞA ATIN" sloganı ile hazırlanan geceye, 250'ye yakın misafir katıldı. 


 
Katılımcıları derneğin icra kurulu üyeleri ve 2K insan kaynakları firmasının geceye özel hazırlanmış hostesleri karşıladı. 
 
Solution House firmasının mekan giydirme sponsoru olduğu gecede I-MICE yeni logosuyla ilk defa sektörle buluştu. Gecenin fotoğaflarını ünlü fotoğraf sanatçısı Buğra Sağıroğlu çekerken, misafirler; yurt dışından gelen dansçılar, DJ Ünal Çakmak'ın geceye özel hazırladığı liste, Özge Erdeniz'in sahne performansı ve DreamShots firmasının hazırlamış olduğu özel kokteyller ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar keyifli vakit geçirdi. 

ÇOK SAYIDA ÇEKİLİŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 
Etkinlikte çok sayıda çekiliş gerçekleştirilirken, Exp-ert DMC misafirlere Budva ve Grand Ukrayna turu, Asian Escape firması 3’er gece Dubai, Katar ve Lübnan turu, Day Tours of Cuba firması 5 gece 6 gün Küba turu, Ala Carte Tours firması 5 gece 6 gün Hindistan turu ve CML Turizm (Antep) firması 5 kişi için 1 gece Antep konaklaması ve 5 kişilik İmam Çağdaş Restauran'tta öğle yemeği hediye etti. 

'TEMSİLCİLİKLERİMİZİ AÇIP ÇOK DAHA GENİŞ KİTLELERE DOKUNACAĞIZ'
 
Gecede kısa bir açılış konuşması yapan I-MICE 2. Başkanı ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kurt, şunları söyledi:

"Dernek olarak çok aktifiz. Network etkinlikleri, sosyal sorumluluk projeleri, yurt içi ve yurt dışı tanıtım etkinlikleri, kişisel gelişime yönelik eğitim organizasyonları gerçekleştirdik. Bu sene bir yandan bunları arttırmak, diğer yandan ise sektör paydaşlarının pastasını büyütecek B2B organizasyonları gerçekleştirmek ve sektörel anketler ile ölçümlemeler yapmak istiyoruz." 
 
Kurt'un ardından söz alan I-MICE Başkanı Serdar Söyler, “Sektörüne sahip çık ve hep birlikte çok daha güçlüyüz mottosu ile yola çıkan derneğimiz, artık icra kurulu üyelerimiz ile çok daha güçlü. Yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Genel Kurulumuzda hem derneğimizi güçlendirdik hem de adımıza 'Endüstri' kelimesini ekledik. Gidilecek çok yolumuz ve yapılacak çok şey var. Bu sene yurt içi ve yurt dışında temsilciliklerimizi açıp, çok daha geniş kitlelere dokunmak ve fayda üretmek istiyoruz. Gelen tüm misafirlerimize, dostlarımıza şükranlarımızı sunarız." şeklinde konuştu.

2 BİN ÜYE HEDEFİ
 
Üyeliklerin son durumu ile ilgili bilgi aktarımı yapan I-MICE Genel Sekteteri Işıl Özmen ise şunları söyledi:

“Geçen sene altyapımızı sağlamlaştırmak ve projelere odaklandığımız için üye sayısı olarak 250 civarında kaldık. Derneğimizin bilinirlik kazanması, proje üretmesi ve sektörümüze dokunması sayesinde bu sene üyeliklerde ciddi artışımız var. 2020 yılına kadar 2 bin üyeye ulaşmayı hedefliyoruz. Facebook grubumuzda üye sayımız 10 bine yaklaştı. Linkedin hesabımızda yurt içi ve yurt dışında MICE çalışan 20 binin üzerinde bağlantımız var. Yeni bir Web sitesi hazırladık. Yani sürekli üretiyoruz."
 
Anketlerle ilgili görevlendirilen İcra Kurulu Üyesi Serkan Erberksoy ise, “60 civarında sektöre dokunan, yan ekonomileri besleyen, gelir grubu yüksek, tanıtıma ve kültüre ciddi katkısı olan bu sektörün maalesef bir datası veya verisi yok. Önümüzdeki günlerde yoğun bir şekilde anketlerimiz olacak." dedi. 
 
 


Bu Haber 27.07.2018 - 15:51:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.