HotelEquipment Fuarı 25 bin kişi ağırladı, 2018 satışlarına başladı

HotelEquipment Fuarı 25 bin kişi ağırladı, 2018 satışlarına başladı
1994 yılında kamu ve özel sektör iş birliği ile kurulan Anfaş, 18-21 Ocak 2017 tarihleri arasında, Antalya Expo Center’da düzenlenen 28. HotelEquipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı hakkında bir değerlendirme açıklaması yaptı.


Fuara, 24 bin 543 yerli ziyaretçi ile, 18 ülkeden 721 yabancı ziyaretçinin katıldığının belirtildiği açıklamada, ‘’Son derece verimli geçen HotelEquipment Fuarı, henüz kapılarını kapatmadan katılımcı firmalarından re-book/tekrar stand alanı kiralanması için gelen talepler doğrultusunda 2018 yılının satışlarına da başlayarak önümüzdeki seneye şimdiden hızlı bir giriş yaptı.‘’ denildi.

ANFAŞ tarafından yapılan fuar değerlendirmesi şu şekilde:

‘’Antalya bölgesi iklimi, coğrafi özellikleri, sahip olduğu tarihi geçmişi ve doğal güzellikleri itibarıyla gerek Türkiye’deki, gerekse dünya çapındaki gelişimini sürdürmeye devam etmektedir. Mevcut otel tesislerinin artan ihtiyaç ve malzeme taleplerini karşılayabilme adına kurumsal kimliği ile doğan otel ekipman ve malzemeleri artık hiç kuşkusuz bir sektör halini almıştır. Otel ekipmanları sektöründe süregelen yenilikler de turizm sektörüne olumlu gelişmeler olarak yansımaktadır. Buna bağlı olarak son yıllarda büyüyen iş hacmi ve turizm sektörünün artarak devam eden ihtiyaç talepleri, ülkemizde önemli bir alan olan otel ekipmanları fuarının önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Tüm turizm sektörü profesyonelleri tarafından heyecanla beklenen otel ekipmanları ve yan sanayi fuarı, bu yıl da ‘HotelEquipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı’ markası ve kurumsalı ile 18-21 Ocak 2017 tarihleri arasında Antalya Expo Center’da ziyaretçilerine kapılarını 28’inci kez açmıştır.

25 BİNDEN FAZLA ZİYARETÇİ

Konusunda bulunduğu coğrafyanın tek ihtisas fuarı olan HotelEquipment Fuarı, 24 bin 543 yerli ve 18 ülkeden 721 yabancı ziyaretçinin katılımcı firmalarla buluştuğu uluslararası bir arena oldu. Son derece verimli geçen HotelEquipment Fuarı, açılışta tüm kamu ve özel sektör temsilcilerini ilk defa yenilenen fuar alanında ağırlama fırsatı elde etti.

Turizm dünyasından pek çok katılımcı ve ziyaretçiyi aynı çatı altında toplayan HotelEquipment Fuarı bu sene ev sahipliği yaptığı Kosova ve İran alım heyetlerinin yanı sıra Suudi Arabistan ve Umman’dan ilk defa gelen alım heyetlerini TÜROFED, POYD, ve AKTOB gibi ilgili sektör dernekleriyle buluşturarak sıcak görüşmeler yapmalarına olanak sağladı. Yapılan görüşmelerle ülkeler karşılıklı olarak birbirlerine kültürlerini tanıtma, fikir alışverişinde bulunma ve verimli iş bağlantıları yapma imkanları elde ettiler.

PEK ÇOK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HotelEquipment Fuarı-2017 hazırlıklarının aşamasında süregelen verimli görüşmeler neticesinde ilk defa TÜROFED ve AKTOB’la yapılan protokolle sektörde etkin tanıtım ve duyurular gerçekleştirildi. 2017 senesinde ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle katılımcısının yüzünü güldüren sektörün öncü fuarı, eş zamanlı gerçekleştirdiği HOTED Alanya V. Uluslararası Housekeeping Olimpiyatları, TAFED IX. Uluslararası Altınkep Aşçılar Yarışması ve bu sene “bir deniz masalı” temasıyla muhteşem bir görselliğe ev sahipliği yapan Hotel Design Show gibi etkinliklerle de ziyaretçi ve katılımcılara keyifli anlar yaşattı.



Bununla beraber bu sene ilk defa yapılan yoğun tanıtım atakları neticesinde, Ekonomi Bakanlığı gelen alım heyetleri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

HotelEquipment Fuarı, sürekli artan otel ekipman talepleri ile paralel olarak birebir gelişim gösteren teknolojilerin ve yeniliklerin tanıtıldığı TÜYAD’ın ‘Akıllı Oteller’ seminerlerini yenilenen toplantı salonlarında düzenleyerek pek çok profesyonelin fikir alışverişinde bulunmasını sağlamıştır. Antalya Expo Center, fuar boyunca ayrıca 1400 araçlık otopark alanı ve yenilenen toplantı ve kongre salonlarında eş zamanlı düzenlenen Türk-İran Ticaret Seminerleri, kapalı oturum seminerleri ve Ekonomi Gazeteciler Derneği’nin seminer ve etkinliklerine de ev sahipliği yapmıştır.
Fuarımız bu sene organize ettiği B2B – İkili Görüşmeler’de Kosova’dan ve İran’dan gelen alım heyetleriyle katılımcı firmaları nezih bir ortamda bir araya getirerek ileriye dönük tanıtım ve iş bağlantıları yapmalarını sağlamıştır.



‘2018 SATIŞLARINA BAŞLADIK’

Son derece verimli geçen HotelEquipment Fuarı, henüz kapılarını kapatmadan katılımcı firmalarından re-book / tekrar stand alanı kiralanması için gelen talepler doğrultusunda 2018 yılının satışlarına da başlayarak önümüzdeki seneye şimdiden hızlı bir giriş yaptı.’’




Bu Haber 03.02.2017 - 15:11:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.