Hilton'un iki oteline birden müdürlük yapacak

Hilton'un iki oteline birden müdürlük yapacak
Hilton ParkSA Istanbul’da Otel Müdürü olarak görev yapan Elif Yazoğlu, Adana ve Mersin HiltonSA otelleri Genel Müdürü olarak atandı.


13 yıldan bu yana Hilton Worldwide otellerinde önemli görevlerde bulunan ve son olarak da Hilton ParkSA Istanbul Otel Müdürlügü görevini yürüten Elif Yazoglu, Adana ve Mersin HiltonSA otellerinin yeni Genel Müdürü oldu.

İstanbul Üniversitesi’nden mezun olan Elif Yazoglu, 1997 yılından itibaren turizm sektöründe görev almaya basladı. Farklı uluslararası zincir otellerde satış ve pazarlama departmanlarında üst düzey yönetici olarak görev yapan Yazoglu, 2001 yılında Hilton ParkSA Istanbul Gelirler Müdürü olarak Hilton Worldwide markasındaki ilk görevine basladı.

Hilton Imperial Dubrovnik oteli açılısı sırasında Proje Lideri olarak görev yaptıktan sonra Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinin s Gelistirme Direktörlügü ve ardından 2008 yılında Hilton stanbul Bosphorus, Conrad stanbul ve Hilton ParkSA Istanbul otellerinin s Gelistirme Direktörlügü’nü üstlendi.

Elif Yazoglu , Hilton Worldwide bünyesindeki kariyerine Eylül 2014 itibarı ile Adana HiltonSA ve Mersin HiltonSA otellerinden sorumlu Genel Müdür olarak devam ediyor.


Bu Haber 24.10.2014 - 09:26:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.