Hilton Worldwide çalışanları, 5 bin kişinin hayatında fark yarattı

Hilton Worldwide çalışanları, 5 bin kişinin hayatında fark yarattı
Türkiye’deki Hilton Worldwide otellerinin çalışanları, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Küresel Hizmet Haftası kapsamında dünya çapında bir sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı. 16 Hilton Worldwide otelinden yaklaşık 200 çalışan, gönüllü olarak toplam 1000 saat emek vererek, çeşitli aktivitelerle 5 bine yakın kişinin hayatında fark yarattı

Hilton Worldwide çalışanları, 5 bin kişinin hayatında fark yarattı
 
Hilton Worldwide’ın 19-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Küresel Hizmet Haftası kapsamında, Türkiye’deki 16 Hilton Worldwide otelinde çalışan yaklaşık 200 kişi, çocuklar ve çevre için gerçekleştirilen, toplam 1000 saat süren çeşitli projelerde gönüllü olarak yer aldı.
 
İstanbul’daki Hilton İstanbul Bosphorus, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA İstanbul otellerinin çalışanları, Sosyal Hizmetler’e bağlı çocuk esirgeme kurumlarında kalan 30 çocuğa keyifli bir gün yaşattı. Hilton İstanbul Bosphorus ve Conrad İstanbul’un ağırladığı çocuklar, otel turu ve öğle yemeğinin ardından çocukların eğlence öğrence şehri KidzMondo’ya gitti. Minikler burada hem eğlendi hem de öğrendi. KidzMondo’daki Hilton Hotels & Resorts otelinde resepsiyon görevlisinden kat hizmetleri sorumlusuna ve yiyecek içecek servisine kadar çeşitli roller üstlenen çocuklar, otelcilik sektöründe bir kariyer için ilk adımı attı.
 
Hilton Worldwide Türkiye Üst Sınıf Oteller Bölge Müdürü Armin Zerunyan şöyle konuştu:
 
“Yaşadığımız, çalıştığımız ve ziyaret ettiğimiz ülke ve şehirlerdeki insanlara hizmet etmek ve onların refahı için çaba göstermek, şirketimizin önceliklerinden biridir. Geçtiğimiz hafta boyunca, Türkiye genelindeki tüm çalışanlarımız, topluma yararlı olmak için canla başla çalıştı. İstanbul’da gençlerin mesleki eğitiminden Urla’da çevrenin korunması için kıyı temizliğine kadar pek çok aktivite gerçekleştirildi. Ekip üyelerimizin konukseverliği sadece mesai saatleriyle sınırlı değil. Küresel Hizmet Haftası da yıl boyunca sürdürdüğümüz gönüllü faaliyetlerimizin zirve noktasıdır”
 
İstanbul’da Hilton çalışanlarının yanı sıra Türkiye’deki diğer Hilton otelleri de çeşitli aktivitelere imza attı. Hilton İzmir çalışanları, topladıkları ikinci el çocuk ve bebek eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne bağışladı. Ayrıca Urla’da ilköğretim öğrencileri ile bir araya gelerek 415 metrekarelik bir alanda kıyı temizliği yaptı. Ankara HiltonSA’nın 23 çalışanı Dr. Sami Ulus Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören 265 çocuk ve aileleriyle bir araya gelirken, Hilton Kayseri’den 10 çalışan gönüllü olarak Bünyan köyü ilkokulunu yenilenmesi için çalıştı.
 
Adana HiltonSA çalışanları Koza İlköğretim Okulu’nun dış cephesinin yenilenmesine katkıda bulunarak, okul bahçesine çeşme yaptırdılar. Mersin HiltonSA’nın çalışanları ise gönüllü olarak Çocuk Esirgeme Kurumu ile koordineli olarak yaşları 6-18 arasında değişen 25 kız çocuğu keyifli bir gün geçirdi. Kahvaltının ardından çocuklar sohbet edip, zekâ oyunları oynayan gönüllüler ayrıca çocuklara klasik romanlar ve boyama kitapları hediye etti.
 
2013 Küresel Hizmet Haftası kapsamında, toplumsal hizmeti gelenek olarak benimseyen Hilton Worldwide’ın 900’den fazla otel ve ofisinde çalışanlar, dünya çapında 2 bin 400’den fazla gönüllü faaliyete imza attı. Çalışanların gönüllü katılımını esas alan projeler, Hilton Worldwide’ın Travel with Purpose™ programı kapsamındaki toplumları güçlendirmek, farklı kültürleri desteklemek ve sürdürülebilirlik anlayışı doğrultusunda belirlendi.
 
Küresel Hizmet Haftası boyunca, çalışanlar farklı alanlardaki kişisel hizmet ve konukseverlik deneyimlerini paylaşmaya teşvik ediliyor. Hilton Worldwide’ın Küresel Hizmet Haftası’na ilişkin fotoğraf ve hikayeler, hafta boyunca www.hiltonworldwide.com/serve adresinde, Hilton Worldwide Facebook sayfasında ve @HiltonWorldwide Twitter hesabında yayınlanıyor.


Bu Haber 31.10.2014 - 13:57:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.