Hilton Bodrum Türkbükü'nün genel müdürlüğüne yeni isim

Hilton Bodrum Türkbükü'nün genel müdürlüğüne yeni isim
Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa'nın genel müdürdülüğü görevini, şirketin başkan yardımcısı Zafer Tangil'in yürüteceği açıklandı.


Zafer Tangil tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, şunlar belirtildi:

"Öncelikle 2014 yaz sezonunda göstermiş olduğunuz değerli işbirliğiniz için teşekkür ederim. 15 Kasım 2012 tarihinde Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa’da Genel Müdür olarak göreve başlayan Sn. Gökhan Kaptan’ın 07 Kasım 2014 tarihi itibarı ile şirketimizdeki görevinden ayrıldığını paylaşmak isterim.

Şirketimiz bünyesinde çalıştığı sürece göstermiş olduğu katkılarından dolayı kendisine teşekkür eder, iş hayatında başarılının devamını dilerim.

Yukarıda belirtilen tarihten itibaren Genel Müdürlük görevini şahsım üstlenmiş olup, Sn.Hasan Savaş Betil Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve Sn. Gülnur Atmaca İş Geliştirmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmışlardır. Organizasyon değişikliğimiz ile ilgili bilgilendirmeyi yukarıda bilginize sunar, değerli işbirliğimizin artarak devam etmesini dilerim."

Saygılarımla
Zafer TANGİL


Bu Haber 14.11.2014 - 10:31:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • DAYI 07.12.2015 - 01:16

    DUYDUĞUM KADARIYLA HİLTON MUTFAĞI DAĞILMIŞ.ORADA NELER OLUYOR.

  • Kemal Diler 02.12.2014 - 07:25

    Sn Zafer Tangil`e dair yukaridaki yorumlar yanlistir. Zafer bey yaklasik 20 yila yakin sektorun icindedir. Bir cok GM du cebinden cikarir. Bunu kenisini taniyan bir turizm prosfesyoneli olarak yaziyorum. Sadece sorun, gorev alaninda bulunan diger islerin yaninda bu isi de yurutup yurutemeyecegidir. Eger bu ise soyunmussa, kesinlikle bir B plani vardir. Hayirli olsun derim.

  • Zafer Cengiz 19.11.2014 - 11:40

    Her türlü salgın ticaret hastalıkların bulaştığı ve standartların sulandırılıp bulandırıldığı Türkİş Turizmde, anlaşılan Global Zincir prensiplerini bile Başarıyla delebilmiş durumdayız Fakat bunun temel nedeni, keni standartları ve yabancı müdürlerle yerel Raconlara ayak uyduramayıp Türkiyeden büyük ölçüde çekilmeleridir. Zincirlerin, Sentez modeliyle dönüşlerinde ise çözüm olarak işletme yetkilerini Yerli profesyonel Müdür veya Sahip sorumluluğuna terk edip, uyum sağlamakta güçlük çektikleri Şampiyon piyasa ilişki ve çelişkilerinden arınarak, İsmen de olsa devrede kalmayı tercih etmektedir. Bu uygulamaların detayları yakından izlenerek dersler çıkartılmalıdır.

  • incognito 18.11.2014 - 09:29

    Hiltonda 1999da ilk çalışmaya başladığım zaman, franchising vermeyiz tüm otellerimizi biz işletiriz diye haklı olarak övünürlerdi. GM, Executive Chef, FB Müdürleri İsviçreli ve Alman profesyonellerdi o zaman. Otelciliğin üniversitesiydi Hilton Türkiyede. Şimdi mal sahibinin yanındaki adamlar GM, departman müdürü olabiliyor. Profesyonel tüm otelcilere ayıp edilmektedir ve bu ayıp bizzat marka değerini koruyamayan, mal sahibi patronlara sözünü geçiremeyen Hiltonundur. İsim hakkını alsın demişsiniz, almaz çünkü alamaz. Beyefeniyi tanımam, çok başarılı bir yönetici de olabilir ancak bir oteli layıkıyla ve personelin saygısını kazanarak yönetmek herkesin yapabileceği bir iş değil.

  • Üstad 17.11.2014 - 01:49

    Duyunca inanın şok oldum şaka sandım bu iki isiminde geçmişinde turizm deneyimi kesinlikle yok, biri otelde finans sorumlusu biri isr ceosu hayatlarında 30 odalı bir otel çalıştırmışlar mı acaba? Sorsan banket nedir diye onu bile bilmezler. Ne diyim Bodrum da Hiltonda Turizmin tsinden anlamayan iki zat. Bodrumda Hiltonda kalite böyleyse diğer otellere olumsuz yorum yapmak bir hakarettir. Hilton yabancı dil bilmeyen ve turizmci olmayan bu iki yöneticiye isim hakkını nasıl verdi anlamakta zorlanıyorum. Hilton hala almayacak mısın isim hakkını???

  • acentacı 15.11.2014 - 09:54

    Cennet gibi bir koyda harika bir tesis ama ordan kısalım buradan keselim diyerek tesis yönetmeye çalışan yöneticilik oynayan insanlar topluluğu, yazık oldu güzelim tesise. Hilton hala nasıl isim hakkını almıyor bunlardan şaşırtıcı

  • şaşkın 15.11.2014 - 03:08

    bi beceremediler su işi.Princess otelken daha iyiydi .Çakma Hilton

  • Aptal Mudurler 15.11.2014 - 12:25

    Cok zekice. Otel Genel Mudurlerinin 30 yilda ogrenigi isi 2 yilda öğrenerek ne kadar zeki olduğuna kenisi kanaat getirmiş, kenine güvenmiş ve egosunun kenine cizdigi yolda basarisizlikla ilerleyecektir. Bir de bu marifeti yazıyla duyurmuş. Allah bu ulkeye Paralı ve kıllı değil Akıllı insanlar ihsan etsin.

  • hotelier 15.11.2014 - 11:09

    Tarafsız görüş ün yorumu doğru olmuş.

  • tarafsız görüş 14.11.2014 - 10:24

    Otel Genel Müdürlüğü bir kaç iş arasında yapılabilecek bir iş değildir. Bir de profesyonelliğiniz bu değilse hafife aldığınız bu iş sizi yerin dibine sokar farkına varamazsınız.. yazık oluyor o tesise.

  • Türkbükü Kuşu 14.11.2014 - 08:04

    İngilizce bilmeyen GM ve Asst. GM Hiltonda bir ilk. Tebrikler ve başarılar...

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.