'Hiçbir başarı tesadüf değil, arkasında vizyon, planlama ve irade var'

'Hiçbir başarı tesadüf değil, arkasında vizyon, planlama ve irade var'
Yunanistan Turizm Bakanı Olga Kefaloyanni, 2015 yılının ülke turizmi için yatırım yılı oalcağını açıkladı.


Yunanistan Turizm İşletmeleri Birliği'nin (SETE) konferansında konuşan Bakan Olga kefaloyanni, 2015 yılının kritik bir yıl oalcağını ve hiçbir fırsatın boşa gitmemesi gerektiğini söyledi.

Önümüzdeki yılın sadece turist sayısı ve turizm gelirleri açısından değil, aynı zamanda yatırımlar için de önemli bir yıl oalcağını belirten Kefaloyanni, yurt dışından olumlu mesajlar aldıklarını belirtti. Azınlıkça sitesinde yer alan habere göre, bakanlığın çalışmalarının sonuç verdiğinin altını çizen Olga Kefaloyanni, 2014 yılında Yunanistan turizminde ortaya çıkan ilerlemenin konjonktürel olmadığını ifade etti. Kefaloyanni, "Hiçbir şey tesadüfi değil. Yunanistan turizminin yakaladığı başarının arkasında vizyon, planlama ve siyasi irade var." değerlendirmesini yaptı.

2015 yılı hedefleri arasında turizm geliri fazlasının Yunan ekonomisine yayılması ve turist gelişlerinin tüm yıla yayılmasının bulunduğunu belirten Kefaloyanni, yeni ajandalarının kruvaziyerde yeni politikalar ve Atina'nın ülkenin turizm başkentine dönüştürülmesi olduğunu kaydetti.


Bu Haber 21.10.2014 - 14:22:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.