Havalimanı sektörü İstanbul'da masaya yatırılacak

Havalimanı sektörü İstanbul'da masaya yatırılacak
Türkiye’nin son yıllarda hızla büyüyen havalimanı sektörü, 12 Mayıs’ta İstanbul’da yapılacak World Airport Show Türkiye’de tecrübelerini dünya ile paylaşacak. Super Event'in organize ettiği toplantı, İstanbul Wyndham Grand Levent Otelde gerçekleşecek.

Havalimanı sektörü İstanbul'da masaya yatırılacak
Havalimanı sektörü İstanbul'da masaya yatırılacak

Almanya’dan Kazakistan’a, Rusya’dan Umman’a kadar geniş bir coğrafyaya hitap ettiklerini söyleyen  AA Executive Consulting CEO'su Aylin Altuntaş, organizasyona ilişkin ‘Türkiye, havalimanı ve terminal işletmede dünya markası oldu. Yap-İşlet-Devret projeleri sektöre farklı bir bakış getirdi. Amacımız bu bilgi birikimini havacılıkta merkez olan İstanbul’da yabancı ülkelerle paylaşmak’ dedi.

World Airport Show Türkiye’de havalimanı işletmecileri sektörle bire bir görüşmeler ve toplantılar yapacağını belirten Yalçın Avcı ise "Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından desteklenen organizasyonda hedefimiz 5 yıl içinde bu toplantıyı dünyanın önde gelen havalimanı toplantılarından biri haline getirmek" diye konuştu.
 
Uğur Cebeci Moderatörlüğünde gerçekleşecek konferans farklı ülkelerden havalimanı işletmecileri ve DHMİ genel müdürleri gelecek. Organizatörler, en büyük amaçlarından birinin Türkiye’de son yıllarda büyük bir gelişme gösteren havalimanı ticaretinin Türkiye’de dönmesini sağlamak olduğunu bildirdi.


Bu Haber 26.02.2015 - 14:00:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.