Hapimag Sea Garden personelinden örnek etkinlik

Hapimag Sea Garden personelinden örnek etkinlik
Hapimag Sea Garden Resort Bodrum bünyesinde kurulan Green Team ekibinin öncülük ettiği etkinlikle, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Club Med Palmiye ve Bodrum Park Resort otellerine erişim sağlayan tüm yollarda izmarit, plastik ve cam şişe gibi çöpler temizlendi.


Hapimag Sea Garden Resort Bodrum bünyesinde kurulan Green Team ekibi, organize ettiği etkinlikle, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Club Med Palmiye ve Bodrum Park Resort otellerine ulaşımı sağlayan çevre yolları temizlendi. Üç otelde görevli yönetici ve çalışanların katıldığı etkinlikle yollara atılan tüm izmarit, plastik ve cam şişe gibi çöpler toplandı.



Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yılda iki kez koylarında deniz dibi temizliği çalışmaları yürütüyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz yıl yapılan deniz dibi temizliğine, tesis bünyesinde bulunan Erman dalış okulu dalgıçları, otel çalışanları ile birlikte gönüllü Alman misafirler katıldı.

Öte yandan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, bünyesindeki 850 ton/gün kapasiteli Reverse Osmosis tesisleriyle deniz suyundan yılda 115 bin metreküp kullanma suyu arıtıyor. Atık sularını da yine bünyesindeki 650 ton/gün kapasiteli Biyolojik Atık Su Arıtma tesislerinde arıtılarak 160 dönüme yakın yeşil alanın sulanması için kullanılıyor.


Bu Haber 29.06.2018 - 15:20:27 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.