Hangi otel grubu Türkiye'deki otel sayısını 12'ye çıkarıyor?

Hangi otel grubu Türkiye'deki otel sayısını 12'ye çıkarıyor?
Carlson Rezidor Otel Grubu Türkiye’de otel sayısını 12’ye çıkarıyor. Türkiye’de 9 oteli olan Carlson Rezidor Grubu, 3 otel daha açmaya hazırlanıyor. Bölge Direktörü Sonja Dive-Dahl, “Türkiye’de dev bir potansiyel var” diye konuştu.

 
Hürriyet Gazetesi'nden Burak Coşan'ın haberine göre yapımı devam edenlerle birlikte 105 ülkede 1340 oteli olan Carlson Rezidor Otel Grubu; İstanbul, Bursa, Kayseri, Konya ve Adana gibi illerde Park Inn by Radisson markası geliştirmeyi hedefliyor. Markanın gelişimi için söz konusu bölgelerde dev bir potansiyel gördüklerini ifade eden Rezidor Hotel Group Türkiye, Gürcistan, Kazakistan Bölge Direktörü Sonja Dive-Dahl grubun 2015’e kadar hali hazırda işletilen ve yapımı devam eden otellerle birlikte faaliyet gösterdiği olan otel sayısını 1500’e çıkarmayı planladığını dile getirdi.

Rezidor’un, Türkiye’deki otel sektörüne 1999’da İstanbul’da Radisson SAS Conference&Airport ile giriş yaptığının hatırlatan Dahl, “Türkiye’de şu anda aktif 9 tane Radisson Blu oteli var. İstanbulBosphorus, İstanbulAirport, İstanbulAsia, İstanbul Pera, İstanbul Şişli, İstanbul Tuzla, Ankara, Çeşme ve Mersin. Şirketin yapım aşamasındaki otelleri arasında Kayseri’deki Radisson Blu oteli bulunuyor. Aynı zamanda İstanbul Ataturk Airport ve ve İzmir olarak 2 adet  yapım aşamasında olan orta ölçekli Park Inn by Radisson oteliyer alıyor” diye konuştu. Park Inn by Radisson ile temel beklentilere odaklanarak hem yerli hem de yabancı turistleri hedeflediklerini anlatan Dahl, “Radisson Blu’nun büyümesinde özellikle İzmir, Ankara, Adana, Bursa, Trabzon, Gaziantep gibi büyük şehirler ve temel turistik destinasyonlarda (Bodrum ve Antalya) yer almak istiyoruz” diye konuştu.


Bu Haber 19.04.2014 - 09:59:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.